התגובות שלי בפורום
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
מיכאל101
חברעכשיו זה ירד ל 19.2 וזה יציב כבר יחסית הרבה זמן. ה' יודע מה קורה פה..
מיכאל101
חברשלום.קבל עדכון מהיום. נכנסתי שוב ל'מחשב שלי' לראות את המקום הפנוי בC, ופתאום אני רואה שזה ירד ל1 גי'גה וקצת ואח"כ ירד לפחות מגי'גה!! די נבהלתי ולא ידעתי מה לעשות עם הProcessMonitor! לפתע (בלי שעשיתי משו מיוחד, רק סגרתי את המוניטור הזה) קפץ לי המקום הפנוי ל14 ומשו גי'גה, אח"כ פתאום 15.8, אחרי זה ירד קצת. הורד לי עדכון אוטומטי של אבטחה, התקנתי אותו, אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש והנה המקום קפץ לי ל21.8 ג'יגה!! איך בדיוק אני לא יודע.פתחתי הרבה חלונות בדפדפן כרום והמקום ירד לי ל21.1, אך אני לא יודע אם זה בגלל שהבעיה אצלי לא נפתרה או שזה בגלל הכרום. בינתיים זה נשאר זמן מה על 21.1 בלי לרדת. נקווה שזה יישאר ככה והבעיה נפתרה מאליה.אעדכן אותך אם המקום ממשיך לרדת בהדרגה בצורה קיצונית,בתודה,מיכאל.מיכאל101
חברשלום לך המנהל itsho.
ראשית תודה על שהקדשת לי מזמנך.
שנית, גיליתי שיש לי כבר גרסא ישנה של process moniotor, בדקתי לרגע שהיא עובדת ואז כבר אני לא יכול להריץ את הגרסא החדשה, למרות שאני סוגר את הקובץ של הגרסא הישנה. צריך בשביל להפעיל גרסא אחרת להפעיל את המחשב מחדש? כי הוא כתב לי שצריך לעשות reboot, אבל חשבתי שהכוונה לכבות את התוכנה ולהפעיל אותה מחדש.
שלישית, נניח שאני משתמש עכשיו בגרסא הישנה שכן עובדת לי עכשיו (תגיד לי אם יש הבדל משמעותי בביצועים בין הישנה (v.2.8) לבין החדשה (v.3.04)), מה אני אמור להבין מכל הפלט הארוך הזה שאני מקבל? מה אני צריך לחפש?
ואגב, ניסיתי לשחק עם הפונט כדי שהפלט יהיה קריא ופשוט לא מצליח לי. יש לך הצעה מסוימת לתצוגה שתהיה קריאה?בתודה,
מיכאל. -
מאתתגובות
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)