התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
נענע10
חבר1.כן אם מנוגנים במחשב אחר הכול עובד.
2.אין בעיית קידוד(אין לי מושג מה זה קידוד).
3.זה לא תקלה בכונן שמתי את הכונן במחשב אחר והדיסקים עבדו בכונן ששמתי במחשב אחר . מה עושים איך מתקנים את ההעיה??
נענע10
חבר1.עשיתי את כול מה שכתבה בתגובה לא נמצאו מזיקים פעלתי אים התוכנה :Malwarebytes Anti-Malware עשיתי סריקה מהירה ו סריקה יסודית ולא נמצאו מזיקים.
עשיתי איפוס כולל מחיקת סרגלי הכלים.
כרגע יש לי אקספלורר 9.אני לא יכול כרגע למחוק את 9 כי יש לי מלא דברים במועדפים.. וסרגל המועדפים
בנתים לא עושה בעיות בקשר לפלאש
תודה בכול מיקרה (הבעיה חלקית נפתרה)
נענע10
חבר1.ניסתי את מה שאמרתה אבי לוי ולא עזר עשיתי מלא איפוסים וזה עזר אבל כשאני מכבה ואז מדליק את המחשב הוא כותב שצריך להתקין את הפלאש עשיתי את המאמר באנגלית מחקתי את הפלאש התקנתי את הקבצים של ITSHO וזה לא עזר
איך פותרים את זה ??
תודה לעוזרים!!!
נענע10
חברשלום לכולם ובוקר טוב !
אתמול עשיתי כמה עידכונים הוא התקין אותם עבר בהצלחה.
אני מפעיל מחדש הוא עשה הגדרות לאינטרנט אקספלורר שינה אותו בכמה דברים.אני בא להיכנס ליוטיוב לראות סרט והוא כותב לי עוד פעם:דורש פלאש הורדתי ולא עזר
עשיתי איפוס וזה פתר את הבעיה !!
אבל לפעמים כשאני מפעיל את המחשב מחדש הוא כותב שצריך להתקין פלאש מה עושים??
איך פותרים את הבעיה?
תודה לעוזרים!!!
נענע10
חברעוד פעם הוא כותב שצריך להתקין מה עושים זה מעצבן??
נענע10
חבר2 התוכנות שהבאתה לי הורדתי ולא עזר אבל
הבעיה נפתרה בכול על ידי איפוס בכול מיקרה תודה אני יפרט מה עשיתי:עשיתי איפוס הגדרות באקספלורר ואז העבד היוטיוב תודה בכול מיקרה
נענע10 2013-11-12 00:40:40 נענע10
חברטוב תודה אני איזהר במה שאני כותב והתקשר למיקרוספוט
אני מיתנצל מאוד
תודה בכול מיקרה (הבעיה לא נפתרה)
(כבר לא כתוב לי את הכתוב שלמטה. מצטער!)**אים אפשר בבקשה למחוק את התגובה שלי בקשר לווינדוס תודה.
נענע10 2013-11-11 23:32:57 נענע10
חברטוב תודה את האתר שהבאתה לי אני לא כול כך מבין באנגלית
בכול מיקרה תודה
(הבעיה לא נפתרה)
נענע10
חבר1.רציתי לדעת איך להחזיר את הסמל של ווינדוס יש לי את האות C אבל אין לי את הסמל אפשר לפתור את זה
2.אים זה רציני או שיש בעיה בווינדוס אני קצת דואג בקשר לסמל אולי זה וירוס
תודה לעוזרים
נענע10
חבר1.טוב תודה בכול זאות אני אולי ישלח את המחשב לתיקון/להתקין מערכת הפעלה
2.בכול מיקרה תודה לעוזרים שעזרו לי ("הבעיה לא נפתרה")
נענע10
חברטוב בכול מיקרה לא איגע בזה "הבעיה לא נפתרה"
בכול מקרה תודה לעוזרים שעזרו ויתאמצו על עזרה תודה רבה !!!
ישר כוח ל itsho
נענע10
חבר1.חיברתי את הכונן התקול לכונן שבו הכונן דיסקים שעובד ולא הישתנה כלום !!!
2.אני חיברתי את כונן הדיסקים למחשב שלי וזה לא בעיה בכונן דיסקים ולא בלוח אם הכול תקין לי דעתי
3.טעות שלי!
4.קניתי כונן חדש חיברתי אותו למחשב שהכונן דיסקים תקול (קוד 19) והוא לא הופיע חיברתי את הכונן דיסקים החדש למחשב אחר והוא כן הופיע וגם הכונן התקול חיברתי למחשב אחר והוא מופיע. מה אפשר לעשות אם הבעיה ???
5.את הכונן החדש והתקול, כן התקול ,למחשב שלי שבו הכונן דיסקים לא עובד (קוד 19) וגם את החדש אחר כך חיברתי למחשב אחר ושניים עובדים מצוין !!
6.טעות שלי פשוט יש לי הרד דיסק הוא לא מופיע במחשב עצמו חיברתי למחשב אחר והוא עובד אני יפתח תגובה חדשה והכתוב את הבעיה שיש לי
** מה עושים בקשר לכול הבעיות שכתבתי
נענע10
חבר1.ניסתי לחבר לכונן אחר וזה לא עובד
2.בדקתי וזה לא עובד
3.הכונן דיסק עובד מצוין חיברתי אותו למחשב אחר וצרבתי שירים ושמעתי במחשב אחר ועובד פיקס ניסתי את כול האפשריות החלפתי חבלים, שמתי כונן חדש וזה לא עזר, רק אים אני שם במחשב אחר את הכונן דיסקים הוא מופיע מה אפשר לעשות ????(זה אותו דבר לגבי הרד דיסק שהוא לא מופיע )נענע10
חבראז מה עושים איך אפשר לעדכן (ואים כן אתה יכול לתת לי הסבר גם איך לעדכן דרך הביוס וגם דרך המחשב!!!!! ) תודה רבה !!
נענע10
חברניסתי את הכול מה אפשר לעשות??? (ניסתי הכול)
-
מאתתגובות