פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › יוטיוב דורש פלאש אפילו שהוא מותקן [בעיה נפתרה]
- This topic has 8 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 11 years, 6 months by
נענע10.
-
מאתתגובות
-
7 בנובמבר 2013 בשעה 15:55 #54313
נענע10
חברשלום לכולם
אני מנסה לשמוע שיר או לראות סרט ביוטיוב או בכול אתר אחר והוא כותב לי שצריך להתקין פלאש התקנתי כיבתי והדלקתי את המחשב ולא עזר אני נכנס ליוטיוב והוא כותב כך:
עליך לשדרג את Adobe Flash Player כדי לצפות בסרטון זה.
הורד אותו מ-Adobe.הורדתי ולא עזר התקנתי את כול האפשריות וגם הוא כותב לי בסרטון (לא משנה איזה סרטון או שיר ) כך:יש צורך ב-?Flash Player Adobe להפעלת הסרטון.
קבל את הגרסה האחרונה של Flash Player?הורדתי ולא עזר מה עושים???
נענע10 2013-11-07 19:21:53 11 בנובמבר 2013 בשעה 20:35 #54348itsho
מנהל בפורוםהורד והתקן את 2 הפלאשים הבאים:
אחרי ההתקנה של שניהם, בדוק גם בIE וגם בדפדפן אחר, וכתוב האם הבעיה עדיין קיימת.בהצלחה.11 בנובמבר 2013 בשעה 22:56 #54356נענע10
חבר2 התוכנות שהבאתה לי הורדתי ולא עזר אבל
הבעיה נפתרה בכול על ידי איפוס בכול מיקרה תודה אני יפרט מה עשיתי:עשיתי איפוס הגדרות באקספלורר ואז העבד היוטיוב תודה בכול מיקרה
נענע10 2013-11-12 00:40:40 12 בנובמבר 2013 בשעה 00:41 #54357נענע10
חברעוד פעם הוא כותב שצריך להתקין מה עושים זה מעצבן??
12 בנובמבר 2013 בשעה 07:01 #54358נענע10
חברשלום לכולם ובוקר טוב !
אתמול עשיתי כמה עידכונים הוא התקין אותם עבר בהצלחה.
אני מפעיל מחדש הוא עשה הגדרות לאינטרנט אקספלורר שינה אותו בכמה דברים.אני בא להיכנס ליוטיוב לראות סרט והוא כותב לי עוד פעם:דורש פלאש הורדתי ולא עזר
עשיתי איפוס וזה פתר את הבעיה !!
אבל לפעמים כשאני מפעיל את המחשב מחדש הוא כותב שצריך להתקין פלאש מה עושים??
איך פותרים את הבעיה?
תודה לעוזרים!!!
12 בנובמבר 2013 בשעה 12:11 #54363אבי לוי
מנהל בפורוםבצע איפוס מלא לדפדפן לפי המדריך הזה.
מלא בדייקנות אחר ההוראות במשך כל השלבים, כולל הסרת כל סרגלי הכלים.סרוק את כל המחשב עם ההתקנים שלו ותוודא כי הוא נקי ממזיקים.באם עדיין אין שינוי, יש להסיר לחלוטין את כל גרסאות הפלאש מהמערכת.המאמר הזה (באנגלית) ידריך אותך כיצד לבצע זאת.בסיום אתחל את המחשב והתקן את פלאש מחדש מהקישורים בהודעתו של ITSHO קודמי.בהצלחה !12 בנובמבר 2013 בשעה 15:01 #54366נענע10
חבר1.ניסתי את מה שאמרתה אבי לוי ולא עזר עשיתי מלא איפוסים וזה עזר אבל כשאני מכבה ואז מדליק את המחשב הוא כותב שצריך להתקין את הפלאש עשיתי את המאמר באנגלית מחקתי את הפלאש התקנתי את הקבצים של ITSHO וזה לא עזר
איך פותרים את זה ??
תודה לעוזרים!!!
12 בנובמבר 2013 בשעה 16:20 #54367אבי לוי
מנהל בפורוםאני יוצא מנקודת הנחה שבצעת בקפדנות את כל הפתרונות למעלה.
זה אומר: מחיקת כלי סרגלי הכלים,איפוס מלא כפי שמופיע במדריך על כל פעולותיו.המחשב נקי ממזיקים.בצעת הסרה מלאה של תוכנת פלאש באמצעות כלי הסרה לפי כל השלבים.באם הכל בוצע ועדיין אתה נתקל בשגיאה,בצע מחיקה של כל הקבצים הזמניים ושאריות הגלישה.הסר את הדפדפן מתפריט לוח הבקרה, באם מדובר בגרסה 9יש ללחוץ למעלה על: "הצג עדכונים" ולהסירו משם.לאחר מכן יש להפעיל את המחשב מחדש ולהתקין מחדש את הדפדפן.האם ניסית לבדוק עם דפדפנים אחרים כגון: כרום, שועל האש ?13 בנובמבר 2013 בשעה 20:32 #54384נענע10
חבר1.עשיתי את כול מה שכתבה בתגובה לא נמצאו מזיקים פעלתי אים התוכנה :Malwarebytes Anti-Malware עשיתי סריקה מהירה ו סריקה יסודית ולא נמצאו מזיקים.
עשיתי איפוס כולל מחיקת סרגלי הכלים.
כרגע יש לי אקספלורר 9.אני לא יכול כרגע למחוק את 9 כי יש לי מלא דברים במועדפים.. וסרגל המועדפים
בנתים לא עושה בעיות בקשר לפלאש
תודה בכול מיקרה (הבעיה חלקית נפתרה)
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.