התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
נענע10
חבר1.קודם כול תודה על העזרה!!
2.איך ניכנסים ל BIOS??
3.אחרי שאני ניכנס ל BIOS איפו צריך לעבור לאיזה לשונית??
4.אים אני לא יודע כול כך אנגלית לא כדי לי להיתעסק עים זה??נענע10 2013-08-25 16:25:31 נענע10
חברמישהו יכול לענות דחוף כול פעם קורס לי האינטרנט
נענע10
חבריש תמונות בעברית אני לא כול כך מבין באנגלית שלסמן את הברירת מחדל
נענע10
חבראתה יכול לתת הסבר לאתר בעברית כי אני לא כול כך מבין באנגלית עים אתה יכול לעלות אים תמונות עים הסבר??? איפו אני עובר לאפשרויות של ErP במחשב של הדגם:G31M-ES2L
נענע10 2013-08-20 01:03:10 נענע10
חבריש לי עוד מחשב וגם העכבר והמקלדת דולקים הינה והוא גם ווינודס 7 ultimateהינה היצרן והדגם:
היצרן הוא:Gigabyte Technology Co.Ltd
הדגם המדויק:G31M-ES2Lנענע10
חבראבל הסרתי כמה מה אני ידע מה היה סימוני ברירת המחדל
נענע10
חבראז זאות אומרת שהיסטוריה נימחקת לפי מה שהבנתי יש קטגוריה אינטרנט אקספולרר.ויש סייר וונידוס. ויש מערכת. ויש מתקדם. מה לסמן מה קטגוריה
נענע10
חברהלכתי לפי המדריך הלכתי לשלישי" Mainboard
היצרן:הוא ASUSTeK Computer INC
הדגם המדויק: P5G41C-MLXנ.ב:הדגם הוא לפי התוכנה של המחשב שלי
נענע10
חברניסתי את התוכנה אבל הוא כותב שהוא מוחק את הכול ואי אפשר לשחזר אני עשיתי ניתוח ויש שמה דברים למשל Windows Media Center והחיפוש של התחל ועוד דברים זה מוחק אותם?? או שהוא מפנה ולא מוחק אותם?? עדין לא ניקיתי עים התוכנה מה לעשות?.?.?.?.?
נענע10 2013-08-18 13:16:49 נענע10
חבראני לא רוצה למחוק את הכול יש לי דברים חשובים אני רוצה לפנות מקום כי ווינדוס אומר לי לימחוק דברים בשביל המקום לדיסק קשיח C כי פעם אחת מחקתי וזה עשה לי הרבה בעיות מה עושים
נענע10
חבראני לא עשיתי את וזה היסתדר בכול זאות תודה הבעיה נפתרה
נענע10 2013-08-18 02:53:35 נענע10
חבראתה יכול לעזור לי תוכל לעזור לי אים תעלה תמונות כי אני לא רוצה להרוס את האינדקס
נענע10
חבראיך אני מגיע לתיקיות אני רוצה לפרמט ביגלל שאין לי מקום במחשב כול פעם מציג לי בסרגל משימות למטה שאין מספיק שטח נא לנקות את הדיסק C יש אפשרות שתיתן לי את התקנה (אים אתה יכול) אים אתה יכול לראות לי בתמונות איך לעשות את זה תודה רבה
נענע10
חברתודה רבה itsho הבעיה נפתרה כול כך הרבה זמן חיפשתי מי שזיעזור לי ואתה עזרתה לי בבעיה תודה רבה
נענע10
חברתודה אני יתקשר ואני יעדכן באתר על הבעיה
-
מאתתגובות