התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
נענע10
חברסליחה על מה שהאמרתי ואני מיתנצל:כשאני ניכנס ללוח הבקרה אין לי תוכניות יש לי תוכניות ברירת מחדל מה לעשות
נענע10 2013-08-14 22:26:37 נענע10
חברהבעיה שלי היא:
כשאני רואה סרט הוא מחשיך לי כשהוא מזהה את הסרט שיש לו שחור ואז הוא מחשיך פעם היה לי את הבעיה התקנתי עידכונים ואז זה נעלם ואז עוד פעם התקנתי עידכונים וזה חזר הבעיה שאני נמצא איתה היא בערך 5 חודשים וזה מעצבן מאודנענע10
חברלמה אני יעלה תמונה אים כבר אתה עילתה תמונה שיש לי את הבעיה שלה וכאשר אני לוחץ על הכפתור של ווינדוס והאות F ביחד דהוא כותב לי כך:
אין תוכנית משויכת לביצוע הפעולה המבוקשת נא התקן תוכנית:לחלופין,אם תוכנית מותקנת כבר,צור שיוך ב'תוכניות ברירת מחדל' בלוח הבקרהנענע10
חברמה השעות של הפעילות שלהם
נענע10
חברומה להגיד להם להגיד להם על הבעיה או על המערכת העידכונים
נענע10
חברשחכתי שאין לי פלאפון כי הוא בתיקון ואין לי מצלמה יש אפשרות לפתור את זה
כי זה קשה לי למצוא קבצים בבקשה אני חייב את זהנענע10
חברשלום לך itsho
אני לא יכול להעלות צילום מסך כי זה רך בסרטים /או תמונות שברקע יש שחור ואז המסך הופך למסך חשוכך יותר כשאני יוצא מהסרט/תמונות הוא חוזר למצב הרגיל (לבהיר יותר "רגיל") יש אפשרות לעשות משהו עים הבעיה אני חושב בגילל העידכונים של המערכת אולי זה בגלל זה אים לא תעזור בבעיה
תודה רבה לעוזרים
נענע10
חברהוא לא מופיע אני לא יודע כול כך לעלות תמונה לאתר אחסון יש אפשרות שתישלח לי את אתר לעלות תמונות של אתר תקלה??? יש אפשרות לפתור את זה מה כול האפשר?
נענע10 2013-08-12 11:57:24 נענע10
חבראני לוחץ על החץ והוא מפנה אותי ל כתיבת תגובה איך מעלים תמונה
נענע10 2013-08-13 00:25:28 נענע10
חברהבעיה נפתרה תודה רבה
נענע10
חבראיך מעלים תמונה באתר אני רוצה לעלות תמונה של הבעיה וגם כאשר אני לוחץ על מקש ווינדוס והאות F ביחד(itsho כשאשר עלתה את התמונה זו הבעיה שיש לי שהיא בכלל לא קיימת)
נענע10
חבראולי צריך להתקין עידכונים מיוחדים בשביל זה או לפנות למוקד התמיכה
נענע10
חברניכנסתי לאתר ו אני מוריד ואז הוא כותב כך :פותר הבעיות אינו זמין באופן זמני מצטערים נתקלנו בבעיה בוהרדת רכיב אחד או יותר ולא ניתן להפעיל כעת את פותר הבעיות נסה שו מאוחר יותר או בקר http://www.microsoft.com fixit כדי לקבל את הגירסה העדכנית ביותר
(קוד 80070578)
צור קישור לאתר אינטרנט זה בשולחן העבודה
מה לעשות דחוף בבקשה
(הורדתי מאקספולרר זה משנה)
נענע10
חברהבעיה לא נפתרה הפעלתי את התוכנה הוא סיים והדלקתי מחדש את המחשב ואין שינוי יש אפשרות אחרת אולי בגלל עידכון מערכת
נענע10 2013-08-08 03:18:03 -
מאתתגובות