התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
נענע10
חבר[QUOTE=אובר]לצערי אף לא אחת מההצעות עזרה. מה שהבנתי זה שמדובר כנראה בחיקוי או זיוף של ה- ADBLOCK המקורי. הוא פשוט משתלט על הכרום. עוד מישהו הצעה, לפני שאני מפרמט ? [/QUOTE]
היי גם לי הייתה את אותו הבעיה אבל חיפשתי באינטרנט כמה פיתרונות וכתבו שלמחוק את גוגל כרום לצמיתות ואז להחזיר אותו זה צריך ליפתור את הבעיה. גם לי היה את התוסף הזה (לא שהוא העלה לי פרסומות לא צנועות אלא שהוא לא חסם את הפרסומות) הפתרון שלי זה לגבות את הסמניות שיש לך בגוגל כרום (תיכנס עם החשבון משתמש שלך ואז תעשה גיבוי לסמניות/סיסמות/ועוד מה שאתה צריך. ואז תמחוק את הכרום (אני ממליץ גרך revo ) אבל אם אין לך תיכנס ל לוח בקרה-תוכניות ותוכנות-ומשם תימחק את גוגל כרום.
מחכה לתשובה ומקווה שעזרתי 🙂נענע10
חברפשוט וקל לחיצה על Ctrl + Shift מצד שמאל והבעיה תיפתר
מקווה שעזרתי 🙂
נענע10
חברהתקנת דרייבר תואם?
נענע10
חברכנס ל:התחל-התקנים ומדפסות-חפש את המדפסת הרצויה-לחץ קליק ימני על התמונה של המדפסת-תעבור ל מאפייני מדפסת-Canon MX395 series Printe-לך לתפריט האחרון-הכוונה:Maintenance-ומשם תלחץ על-Print Head Alignment ותאשר.ואז זה צריך לתקן את הבעיה.במידה ולא תנסה את האפשריות ההאחרות.
נענע10
חברבטח.שאפשר
תהפוך את המסך1.עכשיו ברצינות; כל כרטיס מסך זה אחרת. תראה אם יש אייקון ליד השעון, של ATI/NVIDIA/INTEL, לחצן ימני, ולחפש שם באופציות.
באינטל זה נמצא תחת 'אפשרויות גרפיות-סיבוב'.לחילופין, לחצן ימני על השולחן העבודה, מאפיינים, הגדרות, מתקדם, שם יש לבחור בכרטיסיה של הכרטיס מסך שלך, ולחפש שם בהגדרות.
הסיבה שזה התהפך היא כי יש קיצור מקשים לסיבוב המסך, שנלחץ בטעות. שם בהגדרות תוכל לבטל את הקיצור מקש ההוא.
2.באינטל זה ALT+ חץ למעלה.3.בכל כרטיסי המסך מהשנתיים האחרונות של אינטל יש קיצור דרך להפוך את המסך.CTRL+ALT + אחד החיצים.
הופך את המסך לכוון החץ שעליו לוחצים
נענע10
חברתחבר את המכשיר למחשב תוריד itunes תחבר את המכשיר וה itunes תזהה את הבעיה ותעדכן לך את המכשיר
למרות שאתר אינו תומך במכשירים אלא רק בתקלות של מחשב אבל אם יש שמבינים(למשל כמוני) יעזרו לך.
שבוע טוב ובהצלחה !!!נענע10
חבר[QUOTE=10avraham]גם אצלי היתה הבעיה.
העיקר שחזר לעבוד. אתר נפלא שמסייע רבות. תודה רבה!![/QUOTE]
נכון האתר הזה פתר לי הרבה דברים שלא הצלחתי והאתר הזה עזר לי להיתגבר על התקלות השונות שהיו ליפשוט אתר מושלם 🙂נענע10
חבר[QUOTE=hilla]גם אצלי היתה הודעה שהאתר לא זמין .
העיקר שעכשיו הכל הסתדר והאתר עולה כרגיל.חג שמח לכולם!
[/QUOTE]נכון העיקר שאתר חזר לעבודחג שמח לכולם 🙂נענע10
חברהיי
אתה צריך להפעיל את הווינדוס הכוונה ברגע שקניתה את הווינדוס הכוונה לדיסק בקופסה כתוב את הסיראל ובו אתה צריך לכתוב את הסיראל ואז יעלם לך "צריך להפעיל את הווינדוס"מקווה שעזרתינ.ב במידה והורדתה את הווינדוס מאינטרנט אתר תקלה אינו תומך בתכנים לא חוקיים !!!נענע10
חבר[QUOTE=wonder.woman]אין לי אינטרנט איך הדרייבר בוסטר יעבוד בכלל.יש לכם פתרונונת אחרים???[/QUOTE]אז איך כתבת בהודעה הראשונה ש"הורדת עשרות דרייברים ולא עזר"ואיך את כותבת לאתר "תקלה" (תני לי לנחש את מחוברת דרך כבל רשת)תנסי להוריד מאתר הבית של Dell ( הקישור : http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Products/?app=drivers ) תיכתבי בשורה השנייה איפה שכתוב }"Enter a Service Tag or Express Service Code" מאחורה של המחשב יש מספר סידורי שם באתר את כותבת את המספר ואז הוא נותן לך את הדרייברים להוריד תחפשי driver Len/WIFI ותורידי משם את הדרייבריםמקווה שעזרתי 🙂נענע10
חברתורידי Driver Booster תעדכני את הדרייברים ותיראי אם הישתנה משהו 🙂
נענע10
חברבנוגע לשעון תחליף סוללה לביוס. בנוגע לאינטרנט תנסה לדבר עם שירות לקוחות של HOT
נענע10
חברנסה לבטל את התוכנות שעולות עם המערכת התחל-הפעלה-ולרושם בתוך"MSConfig"(בלי הגרשיים) -ותעבור ללשונית הפעלה-ותיראה שם כול מיני תוכנות שעולות עם המערכת הפעלה שלך תבטל את מה שאתה לא צריך למשל עם יש לך תוכנה אנטי וירוס לדוגמא:לי יש אנטי וירוס AVAST אם אתה מבטל אותו אז הוא לא עולה עם המערכת וכך הוא חוסך לך זמן בעלייה של המחשב !!! כך אצלך תבטל את מה שאתה לא צריך עם אתה לא יודע איך לבטל תעשה צילום מסך ותעלה את הצילום לאתר ואני יגיד לך איך מה לבטל ומה לא לבטל!
נענע10 2015-01-28 19:26:36 נענע10
חברהיי
ניסת לדבר עם הוט?1.תורידי עדכון למחשב(אשמח לעזור רק אם תוכלי להביא לי את הדגם המדויק של אסוס לא כול כך עוזר לי השם אני צריך את הדגם שלו)2.אם את מצליחה להיתחבר מהפלאפון שלך? או של מישהו?נענע10
חבר[QUOTE=deganitb]צריכה דרייבר TOUCH PADלמחשב נייד דל INSPIRON 1545 VISTA
,USV[/QUOTE]
נא לפתוח נושא חדש לבעייה שלך!!!
נענע10 2015-01-26 19:09:32 -
מאתתגובות