התגובות שלי בפורום

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 269 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • בתגובה ל: הסרת תוסף ADBLOCK מגוגל כרום #57898
    נענע10
    חבר

[QUOTE=אובר]לצערי אף לא אחת מההצעות עזרה. מה שהבנתי זה שמדובר כנראה בחיקוי או זיוף של ה- ADBLOCK המקורי. הוא פשוט משתלט על הכרום. עוד מישהו הצעה, לפני שאני מפרמט ? [/QUOTE]

היי גם לי הייתה את אותו הבעיה אבל חיפשתי באינטרנט כמה פיתרונות וכתבו שלמחוק את גוגל כרום לצמיתות ואז להחזיר אותו זה צריך ליפתור את הבעיה. גם לי היה את התוסף הזה (לא שהוא העלה לי פרסומות לא צנועות אלא שהוא לא חסם את הפרסומות) הפתרון שלי זה לגבות את הסמניות שיש לך בגוגל כרום (תיכנס עם החשבון משתמש שלך ואז תעשה גיבוי לסמניות/סיסמות/ועוד מה שאתה צריך. ואז תמחוק את הכרום (אני ממליץ גרך revo ) אבל אם אין לך תיכנס ל לוח בקרה-תוכניות ותוכנות-ומשם תימחק את גוגל כרום.

מחכה לתשובה ומקווה שעזרתי 🙂

בתגובה ל: גוגל כרום מופיע בצד שמאל במקום בימין #57822
    נענע10
    חבר

פשוט וקל לחיצה על Ctrl + Shift מצד שמאל והבעיה תיפתר

מקווה שעזרתי 🙂

נענע10
    חבר

התקנת דרייבר תואם?

בתגובה ל: בעית בהדפסה #57659
    נענע10
    חבר

כנס ל:התחל-התקנים ומדפסות-חפש את המדפסת הרצויה-לחץ קליק ימני על התמונה של המדפסת-תעבור ל מאפייני מדפסת-Canon MX395 series Printe-לך לתפריט האחרון-הכוונה:Maintenance-ומשם תלחץ על-Print Head Alignment ותאשר.ואז זה צריך לתקן את הבעיה.במידה ולא תנסה את האפשריות ההאחרות.

בתגובה ל: תקלה בתצוגה #57656
    נענע10
    חבר
    בטח.שאפשר
    תהפוך את המסךSmile

1.עכשיו ברצינות; כל כרטיס מסך זה אחרת. תראה אם יש אייקון ליד השעון, של ATI/NVIDIA/INTEL, לחצן ימני, ולחפש שם באופציות.
    באינטל זה נמצא תחת 'אפשרויות גרפיות-סיבוב'.

לחילופין, לחצן ימני על השולחן העבודה, מאפיינים, הגדרות, מתקדם, שם יש לבחור בכרטיסיה של הכרטיס מסך שלך, ולחפש שם בהגדרות.

הסיבה שזה התהפך היא כי יש קיצור מקשים לסיבוב המסך, שנלחץ בטעות. שם בהגדרות תוכל לבטל את הקיצור מקש ההוא.

2.באינטל זה ALT+ חץ למעלה.

3.בכל כרטיסי המסך מהשנתיים האחרונות של אינטל יש קיצור דרך להפוך את המסך.

CTRL+ALT + אחד החיצים.

הופך את המסך לכוון החץ שעליו לוחצים

בתגובה ל: אייפד #57654
    נענע10
    חבר

תחבר את המכשיר למחשב תוריד itunes תחבר את המכשיר וה itunes תזהה את הבעיה ותעדכן לך את המכשיר

למרות שאתר אינו תומך במכשירים אלא רק בתקלות של מחשב אבל אם יש שמבינים(למשל כמוני) יעזרו לך.

שבוע טוב ובהצלחה !!!
    בתגובה ל: אתר תקלה לא עבד הרבה זמן!!! #57644
    נענע10
    חבר

[QUOTE=10avraham]גם אצלי היתה הבעיה.

העיקר שחזר לעבוד. אתר נפלא שמסייע רבות.  תודה רבה!!

[/QUOTE]

נכון האתר הזה פתר לי הרבה דברים שלא הצלחתי והאתר הזה עזר לי להיתגבר על התקלות השונות שהיו לי

פשוט אתר מושלם 🙂
    בתגובה ל: אתר תקלה לא עבד הרבה זמן!!! #57615
    נענע10
    חבר

[QUOTE=hilla]גם אצלי היתה הודעה שהאתר לא זמין .
    העיקר שעכשיו הכל הסתדר והאתר עולה כרגיל.

חג שמח לכולם!
    [/QUOTE]

נכון העיקר שאתר חזר לעבוד

חג שמח לכולם 🙂
    בתגובה ל: וינדוס 8 #57587
    נענע10
    חבר

היי

אתה צריך להפעיל את הווינדוס הכוונה ברגע שקניתה את הווינדוס הכוונה לדיסק בקופסה כתוב את הסיראל ובו אתה צריך לכתוב את הסיראל ואז יעלם לך "צריך להפעיל את הווינדוס"

מקווה שעזרתי

נ.ב במידה והורדתה את הווינדוס מאינטרנט אתר תקלה אינו תומך בתכנים לא חוקיים !!!

נענע10
    חבר
    [QUOTE=wonder.woman]אין לי אינטרנט איך הדרייבר בוסטר יעבוד בכלל.יש לכם פתרונונת אחרים???[/QUOTE]

אז איך כתבת בהודעה הראשונה ש"הורדת עשרות דרייברים ולא עזר"
    ואיך את כותבת לאתר "תקלה" (תני לי לנחש את מחוברת דרך כבל רשת)
    תנסי להוריד מאתר הבית של Dell ( הקישור : http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Products/?app=drivers ) תיכתבי בשורה השנייה איפה שכתוב }"Enter a Service Tag or Express Service Code" מאחורה של המחשב יש מספר סידורי שם באתר את כותבת את המספר ואז הוא נותן לך את הדרייברים להוריד תחפשי driver Len/WIFI ותורידי משם את הדרייברים

מקווה שעזרתי 🙂
    נענע10
    חבר

תורידי Driver Booster תעדכני את הדרייברים ותיראי אם הישתנה משהו 🙂

בתגובה ל: התנתקות מאינטרנט #57527
    נענע10
    חבר

בנוגע לשעון תחליף סוללה לביוס. בנוגע לאינטרנט תנסה לדבר עם שירות לקוחות של HOT

בתגובה ל: בעייה בwindows +בסמן #57456
    נענע10
    חבר

נסה לבטל את התוכנות שעולות עם המערכת התחל-הפעלה-ולרושם בתוך"MSConfig"(בלי הגרשיים) -ותעבור ללשונית הפעלה-ותיראה שם כול מיני תוכנות שעולות עם המערכת הפעלה שלך תבטל את מה שאתה לא צריך למשל עם יש לך תוכנה אנטי וירוס לדוגמא:לי יש אנטי וירוס AVAST אם אתה מבטל אותו אז הוא לא עולה עם המערכת וכך הוא חוסך לך זמן בעלייה של המחשב !!! כך אצלך תבטל את מה שאתה לא צריך עם אתה לא יודע איך לבטל תעשה צילום מסך ותעלה את הצילום לאתר ואני יגיד לך איך מה לבטל ומה לא לבטל!

נענע102015-01-28 19:26:36

בתגובה ל: עזרה דחופה בעניין אינטרנט אלחוטי בלפטופ #57448
    נענע10
    חבר

היי

ניסת לדבר עם הוט?
    1.תורידי עדכון למחשב(אשמח לעזור רק אם תוכלי להביא לי את הדגם המדויק של אסוס לא כול כך עוזר לי השם אני צריך את הדגם שלו)
    2.אם את מצליחה להיתחבר מהפלאפון שלך? או של מישהו?

בתגובה ל: לוח המגע במחשב נייד #57442
    נענע10
    חבר

[QUOTE=deganitb]צריכה דרייבר  TOUCH PADלמחשב נייד דל INSPIRON 1545  VISTA

,USV[/QUOTE]

נא לפתוח נושא חדש לבעייה שלך!!!
    נענע102015-01-26 19:09:32

מוצגות 15 תגובות – 16 עד 30 (מתוך 269 סה״כ)