התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
27 באפריל 2015 בשעה 19:10 בתגובה ל: עזרה| דיסקים לא עולים לי אוטמטית \ דימון טולס\ דיסק קון קי #57696
Liquidator
חברUP
Liquidator
חברעשיתי עם התוכנה הזאת וזה לא עזר…הבעיה עדיין לא נפתרה.
itsho 2014-10-24 00:26:05 Liquidator
חברניסיתי כבר זה לא עובד… עדיין.
itsho 2014-10-24 00:25:57 Liquidator
חבר[QUOTE=clicker]
אברהם גם אני טכנאי PC מוכשר, צר לי להודיע לך אך לפי מירב ידיעתי 90% מהטכנאים שפגשתי
מתקינים מערכת הפעלה פרוצה, אני לא אומר שהם לא מודיעים ללקוח, אך זו המציאות בארץ.
אף אחד לא מוכן לרכוש רשיון חוקי בגלל המחיר.ולא אמרתי שהטכנאי פעל בצורה מקצועית, סה"כ אמרתי שמבחינתו של הטכנאי הוא פעל בסדר,
לבוא ולבטל לו את הצ'ק עלול לגרור לתביעה.[/QUOTE]
עלק תביעה ….ואתה פ'חחח טכנאי מחשבים…מצחיק אתה…דבר ראשון הבן אדם לא נתן לי שום קבלה ולא שלמתי לו מע"ממה שאומר שבמילים פשוטות הוא יכול לנשק לי בתחתלמה? כי הוא לא הביא לי קבלה ומסתבר שהוא עובד שחורמה שאומר שאם הוא יתבע אותי נניח אז יתבעו אותו מסה"כלמה? כי הוא עובד שחור.אז שב בשקט לפני שאתה מדבר.Liquidator
חבר[QUOTE=10avraham]
clicker – כטכנאי מחשבים בהכשרתי, הרשה לי להעיר על דבריך:1- אין כזה דבר '90% מהטכנאים יתקינו לך מערכת הפעלה פרוצה'. להתקין מערכת הפעלה שאינה חוקית- זה לא חוקי. במידה והוא מחליט שהוא עובר על החוק- לכל הפחות הוא חייב ליידע בכך את הלקוח ולהסביר לו את ההשלכות!2- אם להסתמך על התיאור של פותח האשכול, אני חולק בהחלט על קביעתך כי 'הטכנאי מבחינתו עשה את העבודה'. ההחלטה הנמהרת של פירמוט מחשב בלי נסיון לאבחן את התקלה- מצביעה על התנהגות חובבנית ורשלנית (זו תופעה מוכרת ובלתי נסבלת אצל "מבינים במחשבים" המתיימרים לתפקד כטכנאי מחשבים).ישנם מספר גורמים אפשריים לתקלה של איתחולים. הפעולה הראשונה שננקוט במקרה כזה, זה להגדיר ב-F8 :"disable automatic restart", ונבדוק את הודעת השגיאה. כמובן שיתכן שזה נובע מחום יתר של מעבד- את זה נבדוק ב-BIOS.לפרמט את המחשב זה הכי קל בעולם, אבל זה ממש לא מקצועי (סתם אגב, מעניין אם הוא גיבה לו את החומר החשוב לפני הפירמוט).[/QUOTE]
הבעיה היא שהוא שם לי קראק שלא משנה מה גם אם אני מפרמט את המחשב אותו קראק לא נמחק מהבוט.ושהוא נמחק אז הבוט עדיין ככה מופיע.ואני לא יודע איך פותרים את הבעיה?הטכנאי באמת לא אבחן לי את הבעיה הוא ישר החליט שצריך לפרמט את המחשב.Liquidator
חבר[QUOTE=Rosenblaster] תנסה את זה
http://www.tech-recipes.com/rx/4285/windows-7-how-to-reset-the-thumbnail-cache/%5B/QUOTE%5Dהבעיה אינה נפתרה.
יש פתרון נוסף?Liquidator
חבר[QUOTE=NirPC] גש אל התיקייה שיש בה את התמונות או קבצי תמונה שונים, למעלה בעמוד לחץ על TOOLS(כלים) > אפשרויות תיקייה(Folder Options) > לחץ על "תצוגה" (VIEW) ואז תבטל את הלחיצה בפריט שלמעלה שמציין
"הצג תמיד אייקונים, לעולם לא תצריפים" > לחץ על "יישם" > אוקי וזה הכל.לאחר מכן הוא ישאל אותך אם לבצע את זה עבור כל הסמלים בוינדוס, במילים ובהכל כדי שייכנס לתוקף, לחץ על כן.עכשיו אם תפתח חלון שלא מציג את התצריפים שלך אז גש אל הדף, לחץ על תצוגה ובתפריט של בחר את גודל האייקונים, כל האייקונים יהפכו לסמלים קטנים.תעדכן אותי אם הצלחת[/QUOTE]
זה לא ב V אצלי. עדיין הבעיה לא נפתרה…
Liquidator 2014-08-13 11:13:17 Liquidator
חבראני זקוק לעזרה…
חייב שמישהו ינסה לסדר לי את זה.3 בינואר 2014 בשעה 17:35 בתגובה ל: שגיאה מופיעה בהדלקת הוינדוס לאחר ניסיון של שדרוג [בעיה נפתרה] #55015Liquidator
חברלא משנה , לא הבאתי טכנאי בסוף , עשיתי בעצמי גיבוי והכול לכול התוכנות
וגם לכול השמירות של המשחקים. אחרי זה גבתי דרייברים, אחרי שהכול היה מגובה אני פרמטתי את המחשב והתחלתי להחזיר את החומר המגובה , כול התהליך לקח לי איזה 9 שעות+ אם הפסקות יום אחד 6 שעות . יום שני 3 שעות. והוינדוס חסר לקדמותו כאילו לא פרמטתי את המחשב.עכשיו מה שנשאר לי זה להתקין עדכונים למחשב.
חשוב לציין שהבעיה אינה חזרה על עצמה!
Rush 2014-01-04 19:46:53 1 בינואר 2014 בשעה 18:07 בתגובה ל: שגיאה מופיעה בהדלקת הוינדוס לאחר ניסיון של שדרוג [בעיה נפתרה] #54980Liquidator
חברתוכל רק להסביר לי איך אני עושה שידרוג דרך דיסק?
itsho 2014-01-03 07:55:13 31 בדצמבר 2013 בשעה 19:25 בתגובה ל: שגיאה מופיעה בהדלקת הוינדוס לאחר ניסיון של שדרוג [בעיה נפתרה] #54958Liquidator
חברלא משנה אני ינסה לסדר את השגיאה בעצמי
אני ינסה שוב לעשות את השדרוג בעצמי.
אני יקנה צורב DVD . וישים את התקנה של הוינדוס שם ויעשה שידרוג בתקווה שזה יעבוד.31 בדצמבר 2013 בשעה 16:11 בתגובה ל: שגיאה מופיעה בהדלקת הוינדוס לאחר ניסיון של שדרוג [בעיה נפתרה] #54956Liquidator
חברשלחתי לך איימיל אשמח שתענה לי בקדם 🙂
itsho 2013-12-31 16:14:56 31 בדצמבר 2013 בשעה 06:56 בתגובה ל: שגיאה מופיעה בהדלקת הוינדוס לאחר ניסיון של שדרוג [בעיה נפתרה] #54946Liquidator
חבראני יודע שטכנאי לוקח על כזה דבר 700-800 שקלים.ואני לא יודע מה לעשות…יש לך אולי להמליץ לי הטכנאי מחשבים שעובד במרכז?itsho 2013-12-31 16:13:53 30 בדצמבר 2013 בשעה 20:42 בתגובה ל: שגיאה מופיעה בהדלקת הוינדוס לאחר ניסיון של שדרוג [בעיה נפתרה] #54944Liquidator
חברכן אבל זה עולה הרבה מאוד כסף דיסק קשיח וגם הוא רוצה על שעה 200 שקל אז אם אני יעשה את השידרוג זה יקח כמה שעות ספורות.
ואיך ניתן להגבות את כול החומר בכונן C וD?
itsho 2013-12-31 16:14:47 30 בדצמבר 2013 בשעה 19:32 בתגובה ל: שגיאה מופיעה בהדלקת הוינדוס לאחר ניסיון של שדרוג [בעיה נפתרה] #54942Liquidator
חבררציתי באמת להזמין טכנאי הבעיה שדיברתי איתו הוא ישר אמר לי
שהוא שצריך לפרמט…ואני לא רוצה לפרמט בשום אופן כי יש לי מידע חשוב במחשב.
אם אני יזמין טכנאי והוא יגיד שצריך לפרמט שבעצם לא צריך ורק זצריך תיקון.
מה אני יצטרך להגיד לו?
itsho 2013-12-31 16:14:32 -
מאתתגובות