התגובות שלי בפורום
-
מאתתגובות
-
מורן שכטר
חברלכבות את המחשב, להוציא ולחבר מחדש את כרטיסי הזכרון, להוציא ולחבר מחדש כל כרטיס הרחבה שמחובר ללוח אם(כולל מסך-במידה ויש כרטיס חיצוני)
מורן שכטר
חברממליץ למי שיש SMARTPHONE כגון סמסונג גלאקסי S[כל הגרסאות] או כל מכשיר שמריץ אנדרואיד/ איפון ולהשתמש ב
TWO step verification[אימות בשני שלבים]מורן שכטר
חברא. אני לא נוהג להעיר פוסטים אך האם יש אפשרות לעלות לפה צילום מסך כדי שנוכל להבין יותר את הבעיה
ב.במידה והתקלה הסתדרה אנא עדכןmoranshe 2014-09-16 01:15:54 מורן שכטר
חבר1.אני רוצה להבין לאחר חיבור המחשב שום דבר לא מוצג במקרן גם לא הממיר ????
אם כו גש/גשי בדחיפות למעבדה להחליף את חיבור ה HDMI במחשב יתכן שהוא "שורף" את היציאה2.כמו כן אנא בדוק/בדקי עם כבל אחר בין המחשב והמקרן ולא לחבר בשום שלב לפני לממיר[ממירי הוט ידוע בתור "שורף" יציאות HDMI]3.אגב האם מחובר באמצע מערכת הגברה ???מורן שכטר
חבריותר מהיר לשלוח במיל קישור להורדת קבצי ISO
מורן שכטר
חברכנס לאתר מתורגם
כמו כן להלן ההסבר[QUOTE]Welcome to TinyPic
TinyPic is a photo and video sharing service that lets you upload, link, and share your images and videos on MySpace, eBay, Orkut Scrapbooks, blogs, message boards, and more.
When you register for a FREE TinyPic account, you get access to additional features, such as uploading multiple images, fully editing images, deleting media, creating albums to categorize your media, and the convenience of seeing all the media you upload in one place.
Regardless of whether you have an account, the links across the top on the TinyPic website open "tabs" that let you:
- Upload images and videos to TinyPic (Upload).
- Browse images on TinyPic (Images).
- Browse videos on TinyPic (Videos).
- Browse categories of media, such as animals or nature (Categories).
You can also search for specific images and videos using keywords.
[/QUOTE]moranshe 2014-07-09 18:05:56 מורן שכטר
חברהמערכת שלך מצאה פגמים בכונן הנ"ל
"**מערכת ההפעלה תמיד אבל תמיד תיקרא C!!!**"
המערכת מבצעת בדיקת דיסק או במונך המקצועי
CHKDSK
תן לזה לבצע את התיקון שהוא מבקש, במידה והדבר ממשיך תצטרך להחליף את ה כונן הקשיח שמכיל את המחיצה Eמורן שכטר
חברלהפעיל את מכונת הזכרון הביתית
אני די מניח שאין לך, אין בררה ולשחזר !!!!!!!מורן שכטר
חברidan רק תוודא לפני שאתה מזמין את כרטיסי הרם נתמכים בלוח האם שלך !!!
כמו כן ממליץ על לשאוב אבק ולהחליף תמיסת בידוד למעבד
moranshe 2014-07-07 18:38:57 מורן שכטר
חברשאולי אתה יכל בבקשה להעלות צילום מסך ??? זה יעזור להבין יותר למה את מתכון
**אתה יכול להעלות תמונה מכאן http://tinypic.com/ **מורן שכטר
חברבמידה ואתה מסיר ומתקין את הכרום אל תשכח לבצע התחברות לכרום עם חשבון ה GMAIL ככה אתה לא תאבד את המעודפים !!!
מורן שכטר
חבר- כבה את כל התוספות של הכרום ותפעיל אחד אחד עד שאתה מקבל את התקלה, ברגע זה זיהית את התוסף הבעייתי פשוט תסיר אותו !!!
- ממליץ להחליף את מערכת ההפעלה שלך, אתה יכל להזמין דרכי.
_____________________________________________________________1. אנחנו בפורום "תקלה" לא מעודדים קניית פרה עבור כוס חלב.אתה מודע בדיוק בדיוק כמוני שזו לא התשובה לתקלה.2. החתימה שלך נערכה הן מפאת פרסום אסור והן בבקשה שלך להעברת מטבע ביטקויין.ראה זאת כאזהרה אחרונה !Rush 2014-06-23 22:06:38 מורן שכטר
חברבאיזה דפדף אתה משתמש???
האם זה קורה בכל מחשב ????
האם התקנת תוספת כלשהי (רק ב FF ו ב GC) ???מורן שכטר
חברעל פי בדיקה באתר של HP לא מצאתי את הדגם הזה(כנראה דגם מאוד ישן) , לגבי ה SSD בגדול אפשרי כי זה מתחבר דרך SATA, לגבי הזכרונות רצוי שה MHRZ יהי כמה שיותר גדול
http://ksp.co.il/?select=.1038..126..316.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
מצורף קישור לאתר של KSP
moranshe 2014-06-07 13:02:22 מורן שכטר
חברתוכל לרשום את המספר הסריאלי של מחשב( לא של החלונות)
אני אנסה למצוא את המידה אך בנוגע ל החלפה מ DDR2 ל DDR3 אין אפשרות, כמו כן כדי להחליף HDD לרוב צריך לפרק כמעט את כל המחשב כי לרוב זה נמצא מתחת למקלדת !!!
מצורף תמונה לדוגמה
או -
מאתתגובות