פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › 3 צפצופים ואח"כ no signal This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 10 years, 6 months by איתן. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 14 בנובמבר 2014 בשעה 12:20 #57175 איתןחבר שלום. תקלה במחשב נייח, לפעמים פתאום המחשב משמיע 3 צפצופים ארוכים עם הפסקה קצרה בין צפצוף לצפצוף. אח"כ המסך נהיה שחור, מתקבלת ההודעה no signal המחשב עצמו ממשיך לעבוד. הפתרון היחיד הוא כיבוי והדלקה עד שהבעיה חוזרת. כבר ברור לי שיש בעיה של איזה מגע רופף או רכיב פגום כי זה קורה גם כשמזיזים את השולחן או אם המחשב זז קצת. השאלה שלי היא איפה לחפש ומה אפשר לעשות ? תודה. 16 בנובמבר 2014 בשעה 16:12 #57179 מורן שכטרחבר לכבות את המחשב, להוציא ולחבר מחדש את כרטיסי הזכרון, להוציא ולחבר מחדש כל כרטיס הרחבה שמחובר ללוח אם(כולל מסך-במידה ויש כרטיס חיצוני) 22 בנובמבר 2014 בשעה 20:24 #57193 איתןחבר תודה רבה. עשיתי כמו שהמלצת, כבר כמה שעות אין בעיה, נראה לי שהבעיה נפתרה מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר