פרופיל הדיונים שלי התגובות שלי Engagements מועדפים Search topics: דיונים בפורום שהתחילו מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 69 סה״כ) 1 2 3 4 5 ← דיון משתתפים תגובות הפוסט האחרון BIOS לא מזהה התקן USB נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 1 לפני 9 years, 1 month אברהם 'סיסמה שגויה' – windows 8.1 נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 3 לפני 9 years, 5 months אברהם בעייה בחיבור בלוטוס' – סלולרי & דיבורית רכב נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 9 years, 7 months אברהם מסך לבן והודעת שגיאה נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 9 years, 10 months אברהם מקשי מספרים במחשב LENOVO G580 נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 9 years, 11 months אברהם חיבור איטי לרשת נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 5 לפני 9 years, 11 months אברהם לפטופ עם מעבד i7 – מערכת הפעלה 32 סיביות נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 10 years, 6 months itsho תיקיה ממאנת להיפתח – תקלה מוזרה מאוד! נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 3 לפני 10 years, 8 months נענע10 מצלמה לא מזוהית – רק בסקייפ! נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 10 years, 8 months נענע10 תקלה בהפעלת מחשב נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 10 years, 8 months אברהם דרייבר חסר / לא תקין – לחומרה עלומה נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 10 years, 9 months נענע10 השתלטות עוינת של מנוע חיפוש נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 2 2 לפני 10 years, 10 months אבי לוי windows defender – מה טיבו? נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 1 2 לפני 10 years, 11 months אברהם קיצורי דרך נהפכו לקבצי וורד נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 5 9 לפני 11 years, 3 months F-15 איך אני משבית את 'פותר הבעיות' של Windows ? נפתח על ידי אברהם בתוך: פורום תמיכה בתקלות מחשבים 3 4 לפני 11 years, 4 months itsho מוצגים 15 דיונים – 1 עד 15 (מתוך 69 סה״כ) 1 2 3 4 5 ←