פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › חומת אש תוכנה נעלמה ושרלוק הולמס
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 9 months by
עמירם.
-
מאתתגובות
-
28 במרץ 2009 בשעה 18:32 #18506
עמירם
חברהורדתי תוכנה נגד ריגול שאני לא זוכר את שמה. לפי שהפעלתי אותה הזהיר אותי האקספלורר כי יש בהפעלתה סכנה. לא הפעלתי אותה. ואחרי כמה ימים שאלה אותי "חומת האש" האם רצוני להפעיל את התוכנית. לא ניתנה אפשרות מחיקה. ולא רשמתי את שם התוכנית. בדקתי בלוח הבקרה (הסרת תוכניות) ובכל התוכניות מהתחל. ואין לה שריד. השאלה האם אפשר למצוא אותה ולמחקה. האם צרי לחכות שוב להתרעה של "חומת האש" ואיך למחוק אותה כי היא נתנה שתי אפשרויות להפעיל או לא להפעיל. משימה לשרלוק הולמס. שאלה נוספת אם אני שם אנטיוירוס כמו NOD 32 האם אני זקוק למשהו כמו AD WERE או SPYBOOT והאם יש למישהי מהן עדיפות.
שתי שאלות והמון קושיות. תודה עמירםitsho 2009-3-30 20:38:31 28 במרץ 2009 בשעה 18:45 #18507Sh-PC
חברזאת בעיה שאתה לא זוכר את שם התוכנה אבל לפחות אתה יודע מאיפה הורדת ?… מאתר אמין וידוע או מסתם אתר ?
ולגבי האניטיוירוס : NOD 32 היא אנטיוירוס .. והתוכנות AD AWARE ,ו-SPYBOT הן תוכנות לחסימת ומחיקת ריגולים !
אני מציע מאוד להתקין אחת משתי התוכנות … (אני משתמש ב-SPYBOT ואני מאוד מרוצה !! )
28 במרץ 2009 בשעה 19:18 #18512עמירם
חברלא ממש בטוח. חיפשתי את AD WERRE הסתבכתי וניכסתי לתוכנית שהבטיחה להוריד 100 סכנות ריגול. זה הזיכרון היחיד אחרת הייתי מפעיל ומכסימום מוחק. ברור לי שהשם רוגלות ו-spy נמצאות שם. השאלה האם אני סורק את המחשב עם spybot הוא יחשוף אותם אם יש בהן סכנה. ומדוע אי אפשר למחוק מ"חומת האש" או שיש אפשרות לחזור ולראות את ההיסטוריה המניעתית של "חומת האש". תודה עמירם
itsho 2009-3-30 20:38:40 28 במרץ 2009 בשעה 20:17 #18514blue
חברתנסה את התוכנה הזו, יכול להיות שהיא תעזור לך :
28 במרץ 2009 בשעה 21:25 #18517עמירם
חבריש בזה משהו ושהחכם ילמד ממני. בכל אופן אני אמתין עד להודעה
הבאה של "חומת האש" (לפי הפעם הקודם זה לקח 4-5 ימים) ושם יופיע שם הקובץ ואז אני אפנה אליכם או לאתר לראות אם יש בו איום.
נראה לי שזה די הגיוני. אם דעתך שונה את תעדכן אותי. בכל מקרה המון תודה על הרצון. עמירםitsho 2009-3-30 20:38:47 6 באפריל 2009 בשעה 08:42 #18916עמירם
חברהבעיה כנראה נפתרה ע"י תוכנות כמו Ed-Ware בגירסה החדשה. אם באמת הייתה סכנה אמיתית. פתרון בעיה אחת מעלה שאלה נוספת, איך מוחקים בגרסת החינם את הקבצים שנמצאים "בהסגר".
דרך אגב Spyboot מצא סכנה ש-Ed-Ware כלל לא זיהה. דרך SPY BOT בגרסה החינמית אין אפשרות למחוק. האם יש מדרכי תוכנה בעברית לגרסאות חדשות והחינמיות. המון תודה עמירם -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.