הורדתי תוכנה נגד ריגול שאני לא זוכר את שמה. לפי שהפעלתי אותה הזהיר אותי האקספלורר כי יש בהפעלתה סכנה. לא הפעלתי אותה. ואחרי כמה ימים שאלה אותי "חומת האש" האם רצוני להפעיל את התוכנית. לא ניתנה אפשרות מחיקה. ולא רשמתי את שם התוכנית. בדקתי בלוח הבקרה (הסרת תוכניות) ובכל התוכניות מהתחל. ואין לה שריד. השאלה האם אפשר למצוא אותה ולמחקה. האם צרי לחכות שוב להתרעה של "חומת האש" ואיך למחוק אותה כי היא נתנה שתי אפשרויות להפעיל או לא להפעיל. משימה לשרלוק הולמס. שאלה נוספת אם אני שם אנטיוירוס כמו NOD 32 האם אני זקוק למשהו כמו AD WERE או SPYBOOT והאם יש למישהי מהן עדיפות. שתי שאלות והמון קושיות. תודה עמירם itsho2009-3-30 20:38:31
לא ממש בטוח. חיפשתי את AD WERRE הסתבכתי וניכסתי לתוכנית שהבטיחה להוריד 100 סכנות ריגול. זה הזיכרון היחיד אחרת הייתי מפעיל ומכסימום מוחק. ברור לי שהשם רוגלות ו-spy נמצאות שם. השאלה האם אני סורק את המחשב עם spybot הוא יחשוף אותם אם יש בהן סכנה. ומדוע אי אפשר למחוק מ"חומת האש" או שיש אפשרות לחזור ולראות את ההיסטוריה המניעתית של "חומת האש". תודה עמירם
יש בזה משהו ושהחכם ילמד ממני. בכל אופן אני אמתין עד להודעה הבאה של "חומת האש" (לפי הפעם הקודם זה לקח 4-5 ימים) ושם יופיע שם הקובץ ואז אני אפנה אליכם או לאתר לראות אם יש בו איום. נראה לי שזה די הגיוני. אם דעתך שונה את תעדכן אותי. בכל מקרה המון תודה על הרצון. עמירם
הבעיה כנראה נפתרה ע"י תוכנות כמו Ed-Ware בגירסה החדשה. אם באמת הייתה סכנה אמיתית. פתרון בעיה אחת מעלה שאלה נוספת, איך מוחקים בגרסת החינם את הקבצים שנמצאים "בהסגר". דרך אגב Spyboot מצא סכנה ש-Ed-Ware כלל לא זיהה. דרך SPY BOT בגרסה החינמית אין אפשרות למחוק. האם יש מדרכי תוכנה בעברית לגרסאות חדשות והחינמיות. המון תודה עמירם