כונן קשיח סמסונג ( portable G2) מזוהה אך לא "ניתפח"

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים כונן קשיח סמסונג ( portable G2) מזוהה אך לא "ניתפח"

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    daharigalaxy
    חבר

אז ככה….מדובר בכונן קשיח חיצוני סמסונג כאמור בכותרת מחובר כמובן ע"י USB (אגב..אשמח מאוד אם תסבירו לי על הדרך מה זה חיבור SATA…. למי שמיתמצא בעניין כמובן..) 

מערכת הפעלה –  XP 
     הוא מזוהה ע"י מנהל דיסקים הקשיחים…. מזוהה גם ע"י הווינדווס… אך במקום להציג אותו (ב-"מחשב שלי") בשם של החברה כמו כל הזמן הוא מציג אותו כ"דיסק מקומי"…ולא מאפשר לי (המחשב) לגשת לתוכנו.. 
    כאשר אני מנסה ל"היכנס" המחשב ניתקע לדקה שתיים….ואז אומר לי ש"הכונן לא מאוחל"…ושואל.."האם לאתחל אותו כעת?"
    מה לעשות??האם לאתחל אותו??אם כן….האם הכל ימחק??
    (לעניות דעתי זה בגלל שניתקתי אותו ללא "הוצאת חומרה באופן בטוח" במחשב אחר) 
    אשמח גם כן אם תסבירו את ההבדל בין השניים…(איתחול ופירמוט)
    תודה רבה רבה רבה….
    daharigalaxy
    חבר

איך שכחתי???!!!!  אני לא מאמין שהמידע הזה באמת יעיל אבל הקיבולת שלו היא 500 ג'יגה…….

אברהם
    חבר

אם יש לך בדיסק חומר חשוב שאינו מגובה, אל תאתחל אותו בשום אופן כי הכל ימחק!!

אני הייתי ממליץ לעשות בדיקת דיסק, לבדוק מסקטורים פגומים ומשגיאות מערכת קבצים. בשביל לעשות את הבדיקה פעל לפי ההוראות הבאות:
    קליק ימני על הכונן> מאפיינים> כלים> בדיקת שגיאות> במסך הבא סמן V בשתי השורות> התחל.
    המתן בסבלנות עד שהבדיקה תושלם, ותבדוק אם זה עזר משהו.
    בהצלחה.
    daharigalaxy
    חבר

לא עוזר….ניסיתי את מה שהצעת לי אחרי כל השלבים אך אחרי שאני לוחץ על "התחל" אותו חלון קטן הופך טיפה אפור… ניסגר מעצמו…וכלום לא קורה כאילו לא לחצתי על ה"התחל" ההוא……(כמובן אין סריקת שגיאות)

אברהם
    חבר

סביר להניח שהדיסק תקול פיזית.

אין לי עצה לצערי.
    יניב
    מנהל בפורום

ניסית לבדוק במחשב אחר?

אם אתה צריך שחזור הייתי ממליץ על תיק תק תשחזור מידע.
    daharigalaxy
    חבר

זה הקטע…..הוא "ניפתח" לי במחשב "אחר" (כי שי מחשב שאני מישתמש בו יותר….) ואחרי שהוצאתי אותו בלי "הוצא חומרה באופן בטוח" זה קרה….ולשאלתך: לא – במחשב אחר זה לא עובד ו…מה ז"א ל"שחזר"? ואיך עושים זאת??? דרך אגב: ( אני לא מאמין שזה נזק פיזי מיכיוון שהוא בשימוש רק בבית או אצל חברים לפעמים…אני לא מטייל איתו או משהוא כזה…)

daharigalaxy
    חבר

אשמח אם תביאו פיתרונות בהקדם או אם אפשר להציל חלק מהמידע לפני איתחול או פירמוט של ההרד קיסק….

תודה רבה …

daharigalaxy
    חבר

טוב…תבינו… אני נואש! אבל ממש נואש לפיתרונות….ואם לא יהיו אני אאתחל אןתו בלית ברירה…..

יניב
    מנהל בפורום
    daharigalaxy
    חבר

צר לי…בגלל ש…

א. כבר איתחלתי הכל והכל נימחק…

ב. אין בידי אמצעים כספיים לטיפול מכשיריי מסיבות מסויימות…

אבל באמת תודה מעריך את זה..

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.