פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תוכנת שרטוט שלא עובדת
- This topic has 10 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 17 years by
בן.
-
מאתתגובות
-
28 במאי 2008 בשעה 21:59 #4758
sufi
חברשלום עליכם
אני צריך להשתמש בתכונה MLCAD תוכנת שרטוט אך היא לא עובד במחשב שלי (במחשבים אחרים כן)
כשאני רוצה להפעיל הוא כותב לי FATAL EROR: MALCAD.DLL HAS NOT BEEN FOUND
מה עלי לעשות על מנת שהיא תפעל? (אותו הקובץ עבד במחשב אחר)
תודה
28 במאי 2008 בשעה 22:30 #4762אבי לוי
מנהל בפורוםהסר את התוכנה, אתחל את המחשב והתקן אותה שוב.
זה אמור לפתור את הבעיה.
28 במאי 2008 בשעה 22:53 #4765דותן כהן
חברנעלמו לך קבצים שמפעילים את את התוכנה שחלקם בעליי סיומת של DLL
לא מעט שאלות כאן נוגעות ל DLL שנעלמו ולכן אסביר כאן מה הוא DLL
DLL – הינו קובץ של קודים המכילים פונקציות שיכולות לעבוד עם קודים או אפליקציות אחרות.
קובץ DLL מבצע פעולות ספיציפיות במערכת ומאפשר לתוכניות אחרות להשתמש במנוע שלו (ביצועים)
כאשר ישנה תוכנית מסויימת הדורשת DLL מסויים והיא לא מוצאת אותו היא לא יכולה לעבוד
ולכן אין מנוס מלהתקין את התוכנה שלך MLCAD מחדש
במצב שבו חסר DLL במערכת ההפעלה עצמה, אז במקרה הטוב אפשר לשחזר את זה כך שמורידים את ה DLL מהאינטרנט ולשים במקום המיועד לו, ובמקרה הגרוע המערכת לא תעלה כלל.
dotcon 2008-5-28 22:54:47 28 במאי 2008 בשעה 23:00 #4767sufi
חברהתקנתי מחדש את התוכנה וקיבלתי את אותה ההודעה… מוזר שכשהפעלתי את אותו הקובץ מהדיסקאוןקיי שלי המחשב אחר היא כן עבדה ואצלי היא לא עובדת… אותו הקובץ אותה התוכנה או התיקייה בידיוק…
28 במאי 2008 בשעה 23:01 #4768sufi
חבראני עכשיו שם לב שהקובץ בעל הסיומת DLL הזה ישנו בתיקייה… אם כך מדוע הוא לא מקבל אותו?
28 במאי 2008 בשעה 23:26 #4772דותן כהן
חברקצת מוזר לי אבל תנסה להסיר אותה שוב
תאתחל את המחשב
תכנס להתחל > הפעלה > c:\Program Files
תחפש שם תיקייה עם שם התוכנה שלך ואם אתה רואה אחת (לא בטוח) תמחק אותה כי ייתכן שזה גורם לך את הבעיה .
במידה ולא אז תוריד איזו תוכנה לניקוי הרג'סטרי ותנקה אותו – אולי יש גם שאריות שלה ולכן היא לא מצליחה להיות מותקנת כראוי .
ישנה תוכנה מאוד נחמדה ואפקטיבית בשם Clean System Directory שרושמת את כל ה- DLL שאין להם שום תוכנה שמתייחסת אליהם או שאינם רשומים ומאפשת לך לזרוק אותם לאיזו תיקייה כגיבוי.
29 במאי 2008 בשעה 20:48 #4805sufi
חברסליחה על הבורות אבל…. מה זה תוכנה לניקוי הריג'סטרי? ואיפה אני יכול למצוא אחת כזאת בדחיפות?
תודה על העזרה
30 במאי 2008 בשעה 02:07 #4811דותן כהן
חברר'גסטרי היא סיפריית הרישום של המערכת
בסיס נתונים עצום המכיל את כל המידע על הקבצים והמערכת שלך
תלחץ כאן להורדה
http://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=4637&url=http%3 A%2F%2Ffiles.brothersoft.com%2Ffile_disk_management%2Fmiscel laneous%2Fclnsysdr.zip
30 במאי 2008 בשעה 08:09 #4816sufi
חברתודה על העזרה
אבל ישנה עוד בעיה עכשיו… הפעלתי את התוכנה ששלחת לי והיא עוצרת באמצע וכותבת לי הודעה שמבקשת ממני לסגור את החלון או להתעלם ובכל מקרה התוכנה נסגרת
מה הולך פה?
30 במאי 2008 בשעה 08:15 #4817sufi
חברברוך השם נפתרה הבעיה
מסתבר שקבצים רבים לא עובדים לי כאשר הם על כונן C וכאשר אני מעביר אותם לכונן E ומשנה את השם שלהם לשם באנגלית אז הם עובדים…
מדוע זה כך? מה קרה לכונן C?
30 במאי 2008 בשעה 10:58 #4824בן
חברשלום dotcon
אשמח לקבל ממך לינק לתוכנה Clean System Directory
אשמח גם , אם תסביר בקצרה – איך אתה עובד עם התוכנה.
אני הורדתי את התוכנה – עשיתי סריקה – וקיבלתי חלונית למחוק קובץ , כאשר אני בכלל לא רואה , איזה קובץ אני מוחק.
האם ככה התוכנה עובדת?
שבת שלום
בן
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.