תוכנת שרטוט שלא עובדת

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים תוכנת שרטוט שלא עובדת

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    sufi
    חבר

שלום עליכם

אני צריך להשתמש בתכונה MLCAD תוכנת שרטוט אך היא לא עובד במחשב שלי (במחשבים אחרים כן)

כשאני רוצה להפעיל הוא כותב לי FATAL EROR: MALCAD.DLL HAS NOT BEEN FOUND

מה עלי לעשות על מנת שהיא תפעל? (אותו הקובץ עבד במחשב אחר)

תודה

אבי לוי
    מנהל בפורום

הסר את התוכנה, אתחל את המחשב והתקן אותה שוב.

זה אמור לפתור את הבעיה.

נעלמו לך קבצים שמפעילים את את התוכנה שחלקם בעליי סיומת של DLL

לא מעט שאלות כאן נוגעות ל DLL שנעלמו ולכן אסביר כאן מה הוא DLL  

DLL – הינו קובץ של קודים המכילים פונקציות שיכולות לעבוד עם קודים או אפליקציות אחרות.

קובץ DLL מבצע פעולות ספיציפיות במערכת ומאפשר לתוכניות אחרות להשתמש במנוע שלו (ביצועים)

כאשר ישנה תוכנית מסויימת הדורשת DLL מסויים והיא לא מוצאת אותו היא לא יכולה לעבוד

ולכן אין מנוס מלהתקין את התוכנה שלך MLCAD  מחדש

במצב שבו חסר DLL במערכת ההפעלה עצמה, אז במקרה הטוב אפשר לשחזר את זה כך שמורידים את ה DLL מהאינטרנט ולשים במקום המיועד לו, ובמקרה הגרוע המערכת לא תעלה כלל.

dotcon2008-5-28 22:54:47

sufi
    חבר

התקנתי מחדש את התוכנה וקיבלתי את אותה ההודעה… מוזר שכשהפעלתי את אותו הקובץ מהדיסקאוןקיי שלי המחשב אחר היא כן עבדה ואצלי היא לא עובדת… אותו הקובץ אותה התוכנה או התיקייה בידיוק…

sufi
    חבר

אני עכשיו שם לב שהקובץ בעל הסיומת DLL הזה ישנו בתיקייה… אם כך מדוע הוא לא מקבל אותו?

קצת מוזר לי אבל תנסה להסיר אותה שוב

תאתחל את המחשב

תכנס להתחל > הפעלה > c:\Program Files

תחפש שם תיקייה עם שם התוכנה שלך ואם אתה רואה אחת (לא בטוח) תמחק אותה כי ייתכן שזה גורם לך את הבעיה .

במידה ולא אז תוריד איזו תוכנה לניקוי הרג'סטרי ותנקה אותו – אולי יש גם שאריות שלה ולכן היא לא מצליחה להיות מותקנת כראוי . 

ישנה תוכנה מאוד נחמדה ואפקטיבית בשם Clean System Directory שרושמת את כל ה- DLL  שאין להם שום תוכנה שמתייחסת אליהם או שאינם רשומים ומאפשת לך לזרוק אותם לאיזו תיקייה כגיבוי.

sufi
    חבר

סליחה על הבורות אבל…. מה זה תוכנה לניקוי הריג'סטרי? ואיפה אני יכול למצוא אחת כזאת בדחיפות?

תודה על העזרה

ר'גסטרי היא סיפריית הרישום של המערכת

בסיס נתונים עצום המכיל את כל המידע על הקבצים והמערכת שלך

תלחץ כאן להורדה

http://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=4637&url=http%3 A%2F%2Ffiles.brothersoft.com%2Ffile_disk_management%2Fmiscel laneous%2Fclnsysdr.zip

sufi
    חבר

תודה על העזרה

אבל ישנה עוד בעיה עכשיו… הפעלתי את התוכנה ששלחת לי והיא עוצרת באמצע וכותבת לי הודעה שמבקשת ממני לסגור את החלון או להתעלם ובכל מקרה התוכנה נסגרת

מה הולך פה?

sufi
    חבר

ברוך השם נפתרה הבעיה

מסתבר שקבצים רבים לא עובדים לי כאשר הם על כונן C וכאשר אני מעביר אותם לכונן E ומשנה את השם שלהם לשם באנגלית אז הם עובדים…

מדוע זה כך? מה קרה לכונן C?

בן
    חבר

שלום  dotcon

אשמח לקבל ממך לינק לתוכנה    Clean System Directory

אשמח גם , אם תסביר בקצרה – איך אתה עובד עם התוכנה.

אני הורדתי את התוכנה – עשיתי סריקה – וקיבלתי חלונית למחוק קובץ , כאשר אני בכלל לא רואה , איזה קובץ אני מוחק.

האם ככה התוכנה עובדת?

שבת שלום

בן

מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.