פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אאוטלוק טוען שיש הודעה חדשה, ואין. [בעיה נפתרה]
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years, 9 months by
itsho.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
8 בינואר 2013 בשעה 14:37 #50533
איתי
חבראני מקבל הודעות מהג'ימייל שלי באמצעות אאוטלוק.
לאחרונה האאוטלוק מודיע לי כל כמה דקות שיש לי הודעה חדשה, ואף מסמן בתחתית המסך את הסימן של הודעה חדשה, למרות שבפעל אין שום הודעה חדשה.הערה: הבעיה הזאת תמיד היתה קימת, בתדירות של פעם בשבועים בערך. מאז אתמול זה קורה כל כמה דקות.8 בינואר 2013 בשעה 19:59 #50540itsho
מנהל בפורום1. יתכן שמדובר בהודעות שנמחקות לפי כלל (Rule) שיצרת, ולכן ההודעה נמחקת, אך האינדיקציה – נשארת.
2. יתכן שמדובר בהודעות שמגיעות לתיקיית הספאם.
3. יתכן שמדובר בהודעות שמגיעות לתת-תיקיה באוטלוק.
4. נסה לבדוק האם יש הודעות חדשות באתר GMail.
5. אם הבעיה עדיין קיימת, נסה להריץ את הפקודה הבאה לאיפוס הגדרות התצוגה של אוטלוק.
פעולה זו תאפס את התצוגה של אוטלוק לברירת המחדל, ותאפס גם דברים כמו עמודות מוסתרות/נוספות קיבוץ וכדו'.
התחל ->
outlook.exe /cleanviews
ואישור.8 בינואר 2013 בשעה 20:37 #50542איתי
חברתודה על התשובה המהירה.לגופן של הצעותיך –את ארבעת הראשונים בדקתי עוד לפני שפניתי אליכם.בקשר לדבר החמישי – זה לא ישנה כל מיני הגדרות שקבעתי בכוונה? זה לא ימחק לי את תוכן התיבות?9 בינואר 2013 בשעה 20:08 #50563itsho
מנהל בפורוםאהלן.
איפוס תצוגה, כשמו כן הוא – מאפס רק את התצוגה. ולא מוחק מידע או תוכן.
22 בינואר 2013 בשעה 15:33 #50718איתי
חברכל הנסיונות בינתים לא הועילו.עוד כמה נתונים שאולי יעזרו לפתור את הבעיה:א. כאשר יש הודעה חדשה אמיתית, הוא כותב לי למטה שיש שתי הודעות חדשות. כאשר
יש רק התראה ולא הודעה אמיתית, הוא כותב שיש הודעה חדשה אחת.ב. הבעיה התעוררה לפני כמה שבועות, פחות או יותר ביום שבו פתחתי חשבון
פייסבוק. אולי זה קשור (נסיתי לשנות את הגדרות ההתראה של הפייסבוק, אבל זה לא
הועיל, אולי לא שניתי את הדבר הנכון).30 באפריל 2013 בשעה 16:34 #51782איתי
חבראני שמח לבשר שפתרתי את הבעיה.
הבעיה לא היתה באאוטלוק (אגב, אני משתמש באאוטלוק אקספרס) אלא באתר הג'ימייל שממנו האאוטלוק מוריד את ההודעות.יש שם תיקיה ששמה "מסומן בכוכב". היו בה שתי הודעות. אחת מהן היתה מסומנת בהודעה שטרם נקראה. קראתי אותה והנה – הפלא ופלא – הבעיה נפתרה.(כבר מזמן הגעתי למסקנה שכנראה יש שם איזו הודעה שהאאוטלוק לא מצליח להוריד אבל הוא מתריע על קיומה, ומבחינתו היא חדשה כי הוא עדיין לא הוריד אותה. הבעייה היתה שחיפשתי בתיקיה הראשית. היום חיפשתי ב"מסומן בכוכב", וכל השאר היסטוירה).30 באפריל 2013 בשעה 23:52 #51796itsho
מנהל בפורוםשמח שהבעיה נפתרה.ותודה שחזרת לעדכן !

-
מאתתגובות
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.