חיבור שני מסכים.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

שלום .יש לי שתי בעיות עם שני מסכים.

יש לי מסך מחשב רגיל שמחובר למחשב בVGA . וחיברתי את הטלוויזיה עם HD למחשב. כרגע שני המסכים משוכפלים,דהיינו מראים אות דבר.

הבעיה הראשונה היא למה שאני מנתק את כבל הVGA אז גם הHD (בטלוויזיה) לא מראה כלום?

בעיה שניה. איך אני יכול לנווט בין מסך אחד לשני , למשל אני רוצה לראות סרט או לשחק במשחק אבל רק בטלוויזיה הגדולה ולא דרך המסך מחשב?

-מערכת הפעלה: ווינדוס 7

-כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500 GT

תודה רבה.עופר לוי2014-01-23 16:11:21

F-15
    חבר

[QUOTE=עופר לוי]שלום .יש לי שתי בעיות עם שני מסכים.

יש לי מסך מחשב רגיל שמחובר למחשב בVGA . וחיברתי את הטלוויזיה עם HD למחשב. כרגע שני המסכים משוכפלים,דהיינו מראים אות דבר.

בעיה שניה. איך אני יכול לנווט בין מסך אחד לשני , למשל אני רוצה לראות סרט או לשחק במשחק אבל רק בטלוויזיה הגדולה ולא דרך המסך מחשב?

תודה רבה.[/QUOTE]

בדוק במאפיינים של כרטיס המסך !

[QUOTE=F-15]

[QUOTE=עופר לוי]שלום .יש לי שתי בעיות עם שני מסכים.

תודה רבה.[/QUOTE]

בדוק במאפיינים של כרטיס המסך !

[/QUOTE]

לאיזו מהבעיות את מתכוון שאני יבדוק ואיך? דרך מאפייני תצוגה בווינדוס או דרך התוכנה של NVIDIA ,ומה לבדוק?עופר לוי2014-01-23 18:39:13

F-15
    חבר

למען האמת, אצלי בווינדוס 7 יש כרטיס מסך מובנה, ואני מגיע להגדרות של התקני תצוגה המחוברים למחשב ע"י לחצן ימני על שולחן העבודה > רזולוציית מסך >הגדרות מתקדמות, בחירת כרטיס המסך.

ראה תמונה:
    אין לי התקן אחר מלבד הצג. מן הסתם אם מחברים התקן נוסף, ניתן לתמרן בין ההתקנים ממסך זה. נסה!

[QUOTE=F-15] למען האמת, אצלי בווינדוס 7 יש כרטיס מסך מובנה, ואני מגיע להגדרות של התקני תצוגה המחוברים למחשב ע"י לחצן ימני על שולחן העבודה > רזולוציית מסך >הגדרות מתקדמות, בחירת כרטיס המסך.

ראה תמונה:
    אין לי התקן אחר מלבד הצג. מן הסתם אם מחברים התקן נוסף, ניתן לתמרן בין ההתקנים ממסך זה. נסה!

[/QUOTE]

תודה ,הסתדרתי כבר עם כיוון המסכים ,רק לא הבנתי למה אני צריך VGA בשביל לראות עם הHD , אבל לא חשוב… תודה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.