פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › חיבור שני מסכים.
- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 years by
עופר לוי.
-
מאתתגובות
-
23 בינואר 2014 בשעה 14:44 #55213
עופר לוי
חברשלום .יש לי שתי בעיות עם שני מסכים.
יש לי מסך מחשב רגיל שמחובר למחשב בVGA . וחיברתי את הטלוויזיה עם HD למחשב. כרגע שני המסכים משוכפלים,דהיינו מראים אות דבר.
הבעיה הראשונה היא למה שאני מנתק את כבל הVGA אז גם הHD (בטלוויזיה) לא מראה כלום?
בעיה שניה. איך אני יכול לנווט בין מסך אחד לשני , למשל אני רוצה לראות סרט או לשחק במשחק אבל רק בטלוויזיה הגדולה ולא דרך המסך מחשב?-מערכת הפעלה: ווינדוס 7
-כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500 GTתודה רבה.
עופר לוי 2014-01-23 16:11:21 23 בינואר 2014 בשעה 18:16 #55215F-15
חבר[QUOTE=עופר לוי]שלום .יש לי שתי בעיות עם שני מסכים.
יש לי מסך מחשב רגיל שמחובר למחשב בVGA . וחיברתי את הטלוויזיה עם HD למחשב. כרגע שני המסכים משוכפלים,דהיינו מראים אות דבר.
בעיה שניה. איך אני יכול לנווט בין מסך אחד לשני , למשל אני רוצה לראות סרט או לשחק במשחק אבל רק בטלוויזיה הגדולה ולא דרך המסך מחשב?-מערכת הפעלה: ווינדוס 7
-כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500 GTתודה רבה.[/QUOTE]
בדוק במאפיינים של כרטיס המסך !23 בינואר 2014 בשעה 18:38 #55216עופר לוי
חבר[QUOTE=F-15]
[QUOTE=עופר לוי]שלום .יש לי שתי בעיות עם שני מסכים.
-כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500 GTתודה רבה.[/QUOTE]
בדוק במאפיינים של כרטיס המסך ![/QUOTE]
לאיזו מהבעיות את מתכוון שאני יבדוק ואיך? דרך מאפייני תצוגה בווינדוס או דרך התוכנה של NVIDIA ,ומה לבדוק?
עופר לוי 2014-01-23 18:39:13 23 בינואר 2014 בשעה 22:49 #55218F-15
חברלמען האמת, אצלי בווינדוס 7 יש כרטיס מסך מובנה, ואני מגיע להגדרות של התקני תצוגה המחוברים למחשב ע"י לחצן ימני על שולחן העבודה > רזולוציית מסך >הגדרות מתקדמות, בחירת כרטיס המסך.
ראה תמונה:
אין לי התקן אחר מלבד הצג. מן הסתם אם מחברים התקן נוסף, ניתן לתמרן בין ההתקנים ממסך זה. נסה!26 בינואר 2014 בשעה 13:45 #55234עופר לוי
חבר[QUOTE=F-15] למען האמת, אצלי בווינדוס 7 יש כרטיס מסך מובנה, ואני מגיע להגדרות של התקני תצוגה המחוברים למחשב ע"י לחצן ימני על שולחן העבודה > רזולוציית מסך >הגדרות מתקדמות, בחירת כרטיס המסך.
ראה תמונה:
אין לי התקן אחר מלבד הצג. מן הסתם אם מחברים התקן נוסף, ניתן לתמרן בין ההתקנים ממסך זה. נסה![/QUOTE]
תודה ,הסתדרתי כבר עם כיוון המסכים ,רק לא הבנתי למה אני צריך VGA בשביל לראות עם הHD , אבל לא חשוב… תודה -
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.