פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › לא מצליח לפתוח דפדפן ועוד תוכנות
- This topic has 7 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 10 years, 12 months by
uriy.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
-
מאתתגובות
-
29 בינואר 2014 בשעה 11:22 #55252
אסף ק
חברשלום לכולם
לאחרונה בוטל המייל שקיבלתי מספק המיל שלי בעשור האחרון ועברתי לעבוד עם שג'מיל GMAIL לצורכי עבודה בעיקר ונתקלתי במספר בעיות ואולי גם אי הבנות שאינני מצליח לפתור ואשמח לעזרתכם.1. פתחתי תוויות (המקבילות לתיקיות באווטלוק-תקנו אותי אם אני טועה) ויצרתי מסננים שעל פי זהות השולח המייל ימחק מהדואר הנכנס ויעבור לתווית הרצויה.בהתחלה המייל עבר לתוויות בסדר ובהמשך המייל שוב ושוב נשאר בדואר הנכנס ושוב חזרתי לעדכן את המסננים ואין כל שינוי.2. איך אני עושה שכל השרשור של תכתובת מייל מסוים תחזור לאותה תווית (וכן הוא תמיד חוזר מאותו שולח שנכתב כתנאי העברה לתווית במסננים).3. אינני מצליח לראות הצגה מוקדת של קבצים מצורפים, המייל מחייב אותי להוריד לגמרי את הקובץ לפני שאפתח אותו וזה גורם לבזבוז זמן רב כאשר אני צריך לתייק ולהעביר את החומר הנשלח בתיקיות ששמם יקבע עפ"י תוכן הקבצים.4. דבר נוסף שלא קשור לג'מייל ואשמח אם תעזרו. גם כאשר השתמשתי באווטלוק וגם כיום כאשר נשלחו אלי קבצי TIF יכולתי לראות או להדפיס רק את הדף הראשון של הדפים בקובץ ובצורה מעוותת אבל קריאה ורק ב PICTURE MANAGER. מצאתי פתרון עם תוכנת עזר שדרך ההדפסה אני מהמיר את הקובץ ל PDF אבל כל הפרוצדורה שוב גוזלת זמן רב.אשמח לקבלת פיתרונות, לפעמים הדברים הקטנים האלה הכי הכי מעצבנים ומייאשים בעיקר כשעבודה צריכה להתבצע.בתודה מראש אסף12 ביוני 2014 בשעה 13:26 #56225uriy
חברשלום
לא יודע אם יש קשר, אך לאחר עדכון תוכנת סינכרון ל HTC המחשב קרס.גם לאחר העלאה מחדש , סריקת וירוסים והסרתם לא מצליח להפעיל iexplorer, ולא ישומי אופיס חוקיים וורד ואקסלאין אפשרות להסיר תוכניות (למרות שהתקנתי FIX של מיקרוסופט)מודיע ש window installer לא תקין, שגיאה 1719הדבר היחיד שפועל תקין זה דפדפן פיירפוקס (למעט פלאגאין shockwave שגם קרס)ה צ י ל ו!מערכת הפעלה windows 7תודה,אורי12 ביוני 2014 בשעה 14:48 #56226אבי לוי
מנהל בפורוםהאם בצעת ניסיון לשחזר את המערכת ?
12 ביוני 2014 בשעה 14:59 #56230uriy
חברהיתודהכן, מספר פעמים ניסיתיקיבלתי הודעה שהשחזור נכשל12 ביוני 2014 בשעה 19:54 #56234uriy
חברראו הודעת שגיאה
12 ביוני 2014 בשעה 20:00 #56235uriy
חבר…קבצי המערכת לא השתנו.
זוהתה שגיאה ב VSS volum shadow copy service…
בדוק אם יש שגיאות …(0x80042318)15 ביוני 2014 בשעה 10:15 #56254itsho
מנהל בפורוםנשמע כמו וירוס.
Text-to-speech function is limited to 100 charactersממליץ להתקין אנטי וירוס טוב – לדוגמא AVIRA (חינמי)יחד עם אנטי רוגלות טוב – לדוגמא MBAM (קיימת גירסה חינמית)אנא התקן ועדכן אם הסתדרת.15 ביוני 2014 בשעה 19:29 #56264uriy
חברשלום
התקנתי וסרקתי עם שתי התוכנות, לא נמצאו וירוסים (הרצתי לפני כמה ימים את ה malware ונמצאו וירוסים שהוסרו)
בנוסף אני רוצה לציין שכשאני מנסה לפתוח אתוגנת אופיס או לסגור את המחשב מופיע חלון "smart timelock" ובו רשום null -
מאתתגובות
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.