לא מצליח לפתוח דפדפן ועוד תוכנות

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים לא מצליח לפתוח דפדפן ועוד תוכנות

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אסף ק
    חבר

שלום לכולם

לאחרונה בוטל המייל שקיבלתי מספק המיל שלי בעשור האחרון  ועברתי לעבוד עם שג'מיל GMAIL לצורכי עבודה בעיקר ונתקלתי במספר בעיות ואולי גם אי הבנות שאינני מצליח לפתור ואשמח לעזרתכם.

1. פתחתי תוויות (המקבילות לתיקיות באווטלוק-תקנו אותי אם אני טועה) ויצרתי מסננים שעל פי זהות השולח המייל ימחק מהדואר הנכנס ויעבור לתווית הרצויה.
    בהתחלה המייל עבר לתוויות בסדר ובהמשך המייל שוב ושוב נשאר בדואר הנכנס ושוב חזרתי לעדכן את המסננים ואין כל שינוי.

2. איך אני עושה שכל השרשור של תכתובת מייל מסוים תחזור לאותה תווית (וכן הוא תמיד חוזר מאותו שולח שנכתב כתנאי העברה לתווית במסננים).

3. אינני מצליח לראות הצגה מוקדת של קבצים מצורפים, המייל מחייב אותי להוריד לגמרי את הקובץ לפני שאפתח אותו וזה גורם לבזבוז זמן רב כאשר אני צריך לתייק ולהעביר את החומר הנשלח בתיקיות ששמם יקבע עפ"י תוכן הקבצים.

4. דבר נוסף שלא קשור לג'מייל ואשמח אם תעזרו.  גם כאשר השתמשתי באווטלוק וגם כיום כאשר נשלחו אלי קבצי TIF יכולתי לראות או להדפיס רק את הדף הראשון של הדפים בקובץ ובצורה מעוותת אבל קריאה ורק ב PICTURE MANAGER.  מצאתי פתרון עם תוכנת עזר שדרך ההדפסה אני מהמיר את הקובץ ל PDF אבל כל הפרוצדורה שוב גוזלת זמן רב.

אשמח לקבלת פיתרונות,  לפעמים הדברים הקטנים האלה הכי הכי מעצבנים ומייאשים בעיקר כשעבודה צריכה להתבצע.

בתודה מראש אסף
    uriy
    חבר

שלום

לא יודע אם יש קשר, אך לאחר עדכון תוכנת סינכרון ל HTC המחשב קרס.
    גם לאחר העלאה מחדש , סריקת וירוסים והסרתם לא מצליח  להפעיל iexplorer, ולא ישומי אופיס חוקיים וורד ואקסל
    אין אפשרות להסיר תוכניות (למרות שהתקנתי FIX של מיקרוסופט)
    מודיע ש window installer לא תקין, שגיאה 1719

הדבר היחיד שפועל תקין זה דפדפן פיירפוקס (למעט פלאגאין shockwave שגם קרס)

ה צ י ל ו!

מערכת הפעלה windows 7

תודה,
    אורי

אבי לוי
    מנהל בפורום

האם בצעת ניסיון לשחזר את המערכת ?

uriy
    חבר
    הי
    תודה
    כן, מספר פעמים ניסיתי
    קיבלתי הודעה שהשחזור נכשל
    uriy
    חבר

ראו הודעת שגיאה

uriy
    חבר

…קבצי המערכת לא השתנו.
    זוהתה שגיאה ב VSS volum shadow copy service…
    בדוק אם יש שגיאות …(0x80042318)

itsho
    מנהל בפורום

נשמע כמו וירוס.

ממליץ להתקין אנטי וירוס טוב – לדוגמא AVIRA (חינמי) 
    יחד עם אנטי רוגלות טוב – לדוגמא MBAM (קיימת גירסה חינמית)
    אנא התקן ועדכן אם הסתדרת.
    uriy
    חבר

שלום
    התקנתי וסרקתי עם שתי התוכנות, לא נמצאו וירוסים (הרצתי לפני כמה ימים את ה malware ונמצאו וירוסים שהוסרו)
    בנוסף אני רוצה לציין שכשאני מנסה לפתוח אתוגנת אופיס או לסגור את המחשב מופיע חלון "smart timelock" ובו רשום null

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.