פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיות סאונד LG E500 לפ טופ This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 8 months by אבי לוי. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 4 באוקטובר 2008 בשעה 12:26 #10182 גלחבר | IP רשוּם יש לי לפ טופ של LG E500 עם גרסת הפעלה של XP SERVICE PACK 3 במכשיר יש כפתור FN שלחיצה עליו אמורה לאפשר שימוש בפונקציות שונות על אותו מקש (לדוגמא FN+F4 = שליטה על הצבע של המסך.) אך משום מה כפתורים מסוימים לא עובדים , כשמה שמפריע לי זה הכפתור שמבטל את העכבר המובנה של הלפ טופ (מבטל את זה שלחיצה על מרכז הפד של העכבר לא משמש כמו לחצן שמאלי בעכבר) האם יש דרך לגלות מדוע הוא אינו עובד? לתקן את זה? בנוסף שינוי סאונד בעזרת אותה פונקציה לא מציג לי שום מדד או סרגל על עוצמת הסאונד האם יש דרך שיציג את זה? 4 באוקטובר 2008 בשעה 12:39 #10187 בןחבר תעבור על כל השרשור הזה , יש שם פתרונות לסרגל http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=3196&P N=1&TPN=1 בן 5 באוקטובר 2008 בשעה 21:51 #10311 גלחבר הבעיה לא דומה כל כך יש לי כרטיס קול תקין ועובד מעולה,רק שאין לי חיווי על העוצמה של הסאונד כשאני מגביר ומחליש עם הכפתור במקלדת… והבעיה המרכזית זה ביטול הרגישות של הפד של העכבר,יש פתרון לזה? בכל מקרה תודה 6 באוקטובר 2008 בשעה 12:31 #10331 אבי לוימנהל בפורום האם התקלה התרחשה לאחר התקנת SP3 ? בדוק את תקינות ההתקן (דרייבר) במנהל ההתקנים. נסה להתקין אותו שוב מתקליטור ההתקנה של המחשב. חזור לפה אם תצטרך הבהרות. מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר