מועמדים להנהלת הפורום

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים מועמדים להנהלת הפורום

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

ראשית תודה לכל המנהלים, העוזרים, והגולשים בפורום, על ההשתתפות והתרומה.

אנו מקווים שהפורום עונה לשביעות רצונכם הן ברמתו, מקצועיותו ומתן מענה לבעיותכם.

אם יש לכם רעיונות לשיפור, הצעות ייעול, תלונות או תשבוחות על הפורום, מנהליו, ומשתמשיו, אבקש לשלוח הודעה פרטית לצוות תקלה שתעבור לבדיקה בפורום צוות.

שהפורום נוסד היו רק אנשי מקצוע שמנהלים את האתר נותנים מענה, וכיום ישנם משתמשים רבים שחולקים ידע עם אחרים הנזקקים לו, והדבר מבורך ומאפשר מתן מענה מהיר יותר מבעבר.

אנו שמחים לבשר לכם כי בימים אלו אנו שוקדים על מינוי נוסף של מנהל אחד או יותר ובודקים כמה מועמדים. 

במידה ויש מישהו שמעוניין להציג מועמדות , יפנה אליי והפניה תידון ברצינות בהנהלת הפורום.

יש לציין כי ידע בתחום המחשוב הינו רק אחד מהפרמטרים אותם אנו לוקחים בחשבון במינוי מנהלים נוספים !

.

.

בנוסף – לאחר חזרה מחופשה ארוכה אני עובר על הודעות רבות שבחלקן יש מידע שגוי או חלקי בלבד הנתפס כמילה האחרונה בשביל חובב זה או אחר הנזקקים לעזרה,

אני מפציר בכל מי שמעוניין לתת עזרה כאן בפורום להשתדל להיצמד לכללים הבאים : 

1- לתת תשובות בעיקר על סמך ידע ולא רק במציאת תשובות בפורומים שונים או דרך מנוע החיפוש בפורום שלנו, מה שיכול ליצור בעיה במידה והתשובה שגוייה או שגוייה בחלקה, ובמידה וכותב התשובה לא קרא היטב את התשובה בפורום אחר או לחלופין לא הבינה היטב, זה עלול ליצור שרשרת של טעויות (זה המקום להדגיש כי אין לפורום זה בעיה בשיתוף מידע מבוסס גם מפורומים אחרים) 

2- אם אפשר לעקוב אחר אותו משתמש שעזרתם לו, אולי יפנה דווקא אליכם.

3- תשובה מורכבת מידיי למשתמש לא מקצועי עלולה לגרום לו נזק רב, רב הגולשים שעונים כאן לא לוקחים בחשבון שבצד השני יש משתמש שלא מבין במחשבים,

לשלוח אותו לפרק את המחשב ולגעת ברכיביי חומרה, או לחלופין לבצע פעולות תוכנה מורכבות זה צעד שגוי מבחינתי, גם אם תאורטית זה הפיתרון המהיר ביותר.

4- פניה זו מופנית גם למנהלים -(אחת מדרכי הפיתרון שאני אישית מקפיד עליהן) שימו דגש על צילומי מסך, אין ברור מזה למשתמשים, וזה לוקח עוד מספר שניות,

למקצוענים בתחום אין יותר ברור מלתת פקודה אחת או רצף של פקודות דרך "הפעלה" ולהגיע לתפריטים או הפעולות הרצויות, מה שאולי פותר את הבעיה אבל ממש לא נותן למשתמש להכיר את מערכת ההפעלה שלו,

אז תפעילו שיקול דעת מי עומד מולכם ותתנו את התשובה בהתאם להבנתו בתחום,

.

.

תודה רבה

דותן

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.