פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › המסך לא נדלק {מחשב חדש} עזרה דחוף! This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 17 years, 3 months by aakselman. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 7 באוקטובר 2008 בשעה 19:49 #10402 aakselmanחבר שלום, קניתי מחשב חדש {רק מארז} וחיברתי אותו למסך שהיה לי מהמחשב הקודם {LG LCD} והמסך פשוט לא נדלק ניסיתי בכרטיס המשולב וגם בלא משולב כלום מראה מסך שחור והמחשב מראה שהוא עובד ובלי ציפצופים מה זה יכול להיות ואיך לפתור זאת? תודה על העזרה! 7 באוקטובר 2008 בשעה 20:31 #10403 אבי לוימנהל בפורום ראשית מומלץ ליצור קשר עם הספק ממנו נרכש המחשב ולשתף אותו במקרה. מכיוון שמדובר במחשב חדש, יתכן ולא מותקנת עליו מערכת הפעלה. ויתכן שקיים פגם מסויים במוצר עצמו. במקביל נסה לבדוק חיבור למסך חלופי. או חיבור אותו מסך למחשב תקין אחר. 7 באוקטובר 2008 בשעה 20:38 #10405 aakselmanחבר המסך בסדר גמור אנ עובד איתו על המחשב השני שלי מערכת הפעלה וינדוס באמת אין.יכול להיות מצב שאין עליו ביוס לכן הוא מגיב ככה או שזה לא קשור? 7 באוקטובר 2008 בשעה 21:23 #10412 אבי לוימנהל בפורום כפי שציינתי למעלה. במקרה זה עליך לפנות לספק ממנו רכשת את המחשב. יתכן ולא מותקנת עליו מערכת הפעלה. ויתכן וקיימת תקלה או פגם שלא נבדק לפני המכירה. הביוס הוא המתנע של המחשב והוא אינו קשור למערכת ההפעלה. מה שאתה מתאר אינו נוגע לביוס ותפקודו. צור קשר עם הספק עוד מחר ודווח לו התקלה. 7 באוקטובר 2008 בשעה 21:43 #10416 aakselmanחבר כך אעשה תודה רבה על העזרה!!!! מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר