פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › את הICQ פתרנו עכשיו מסנגר This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 6 months by sonic. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 11 באוקטובר 2008 בשעה 03:35 #10577 איילחבר דבר ראשון תודה רבה לכם על העזרה המהירה שנתתם לי היום בקשר למירנדה עכישו יש לי בעיה במנג'ר אני צריך תוכנה שפותחת 2 חשבונות מסנג'ר שונים ביחד {במחשב אחד} יש לי את התוכנה הזאת A-Patch for MSN Messenger אבל משום מה אני לא מצליח לעבוד איתה תודה רבה ושבת שלום 11 באוקטובר 2008 בשעה 18:24 #10599 sonicחבר נשמח אם תשתף אותנו איך פתרת את הבעיה של מירנדה על מנת לפתוח כמה חשבונות מסנג'ר בו זמנית עליך להתקין את התוכנה A-Patch for Windows Live Messenger הורד את התוכנה מהקישור הבא: http://apatch.org/downloads.php עליך להוריד את התוכנה שתואמת את גירסת המסנג'ר שלך! כך תבדוק את גירסת המסנג'ר שלך: בשלב התקנת התוכנה עליך לוודא שמסומן וי באופציה הבאה: sonic2008-10-11 18:27:52 מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר