ווינדוס עושה עדכון/שדרוג…

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים ווינדוס עושה עדכון/שדרוג…

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    יפעת
    חבר

כל פעם שאני מדילקה את המחשב כשעולה הווינדוס הוא עושה מן עדכון של שלושה שלבים כאילו שלא כיביתי את המחשב כמו שצריך..

אני יכולה לעצור את זה בלחיצה על כל מקשאבל אני לא יודעת אם כדי.. למה זה? מה לעשות עם זה? ואיך לבטל את זה אם יש צורך?

oded
    חבר

בכיבוי מחשב לוחצים בצורה מסודרת על התחל , כיבוי מחשב וכיבוי ,

כאשר את מבצעת זאת בצורה לא חוקית נקרא לזה כך , המחשב מנסה להתאפס ולהחזיר לך דברים שאת מאבדת ביציאה לא מסודרת ,

לעולם אל תפסיקי פעולה כזאת.

במידה ואת מכבה את המחשב בצורה מסודרת דרך התחל כיבוי, ועדיין יש לך את המסכים שסורקים את המחשב טרם הוא עולה, בדקי האם אין לך במקרה התקן USB של דיסק נייד או disk on key שמחובר אליו – כי אז הוא ינסה תמיד לסרוק אותו כי הוא לא חלק אינטגרלי מהמערכת שלך, אלה אם תאתחלי את המחשב שהוא עדיין תקוע במחשב ואז הוא יזכור אותו ולא יסרוק.

.

בנוסף מערכת ההפעלה יודעת לזהות ייתכנות של קבצים פגומים כתוצאה מכשל בדיסק, ולכן היא תבצע סריקה של הדיסק טרם היא עולה.

לרוב היא תבצע את זה עם בוצע כיבוי לא מסודר – כי אז יש חשש לתקלה בדיסק, או לחלופין אם היא מגלה בעליה קובץ פגום , שימי לב שבזמן סריקת הדיסק הוא לא רושם במקרה שהוא מנסה לבצע שיחזור.

.

אם יש לך בעיה בדיסק יש לפתור אותה לפני שהמערכת כולה לא תעלה יותר, רצוי לגבות את החומר שיש לך שם

יפעת
    חבר

אני לעולם לא מפסיקה פעולת כיבוי..או מבצעת כיבוי לא מסודר..

ואין לי שום התקן מחובר, איך אני יכולה לדעת אם יש לי בעיה בדיסק? או אם יש קובץ פגום??

ואיך אני מתקנת בעיה כזו?

oded
    חבר

בדיקת הדיסק –

הקליקי על המחשב שלי , ימני על כונן C ,

לשונית כלים , בדיקה כעת .

יפעת
    חבר

אני ממש מצטערת אני לא מוצאת את האפשרות של הבדיקה.. אפשר להסביר לי שוב…

יפעת
    חבר

סליחה מצאתי…

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.