שחזור קבצים לאחר הפעלת גיבוי

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים שחזור קבצים לאחר הפעלת גיבוי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    מיכאל
    חבר

עשיתי גיבוי לאחר פירמוט עם התוכנה גוסט ושמרתי את הגיבוי בכונן D  ועכשיו אחרי כמה חודשים החלטתי להפעיל את הגיבוי מכוון שהיה לי וירוס במחשב , הבעיה שלי שבמחשב שלי יש שני ארדיסקים שהיו מחולקים במחשב לשלושה  C גיגה 40 , D גיגה 40 ו E שהיה 120 גיגה , המערכת הפעלה ווינדוס נמצא בכונן c  ,יש לציין שכונן c וכונן D זה אותו ארדיסק שמתחלק ל – 2 כוננים ומה שקרה אחרי שהפעלתי את התוכנה גוסט בטעות הפעלתי אותו על כל הארדיסק של ה- 80 גיגה כלומר כונן c וכונן d  ,הבעיה שלי היא כזאת בכונן d היו שמורים לי המון תמונות וקבצים חשובים מלימודים ובטעות הפעלתי את הגיבוי על כל הארדיסק במקום רק על כונן c  , השאלה שלי האם ניתן לשחזר את את הכל אחורה ולהחזיר את כל מה שהיה שמור בכונן d  , עכשיו יש לי במחשב רק שתי כוננים c שמכיל 80 גיגה ,  ואת d שמכיל 120 גיגה .

תודה תודה לכל מי שיכול לעזור

אם הבנתי אותך נכון אז הפעלת גוסט של 40 גיגה על כל ה 80 גיגה

במצב זה אין אפשרות לחזור אחורה אלה אם אתה משתמש בתוכנות שיחזור כלשהן שרובן בתשלום ויעילות חלקית

בעיה נוספת היא ששינית את המחיצות שלך מ 2 ל 1 מה שיוצר בעיה נוספת שאתה אפילו לא יודע היכן להתחיל לחפש.

אם החומר כל כך חשוב לך הצעד הנבון ביותר יהיה לפנות למעבדות שיחזור שלהם יש כלים מקצועיים יותר ואתה משלם להם עבור כמות החומר שאתה צריך לשחזר.

היות והדיסק לא ניזוק פיזית העלות תהיה כמה מאות שקלים בלבד.

אגב – אתה יכול להיעזר גם בתשובה המעניינת הזו כאן

http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=3477&P N=2

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.