פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מסך שחור בעת הדלקת המחשב
- This topic has 9 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 17 years, 2 months by
שמעון.
-
מאתתגובות
-
24 באוקטובר 2008 בשעה 10:05 #11600
עידן
חברשלום לכולם
לפני כחודש שלחתי את המחשב שלי לתקיון יותר נכון לפירמוט והתקנת מעכרת הפעלה וכל הבלאגן מסביב המחשב לפי מה שהבנתי מהטכנאי היה מלוכלך בצורה מטורפת בכל מקרה הוא תיקן את המחשב והכל אבל כרגע נוצרה לי בעיה נוספת עם המסך כללומר המחשב עובד והכל יש נורה ירוקה ואין אפילו ציפצוף אחד אבל אני לא רואה כלום על המסך האם יכול להיות שפשוט הכרטיס מסך שמובנה על הלוח אם לא עובד תקין כרגע?
אשמח לקבל תשובות מכם בהקדם כדי שאוכל ללכת לקנות עוד היום כרטיס מסך
תודה מראש עידן
24 באוקטובר 2008 בשעה 14:23 #11616itsho
מנהל בפורוםיש בעיות שאין ברירה – צריך להביא טכנאי – או לפחות להביא את המחשב אליו.

אם היית שומע צפצוף בהדלקת המחשב, ועכשיו לא – יש סיכוי גדול שזו בעית חומרה – ספק/לוח/זכרונות/מעבד, ואולי אפילו בעית חיבורים.
מצטער לאכזב. אבל לא כדאי לרוץ ולקנות חלקים בזמן שהמחשב לא עובד.
24 באוקטובר 2008 בשעה 19:31 #11636oded
חברבדוק אם הביוס מסודר כראוי , הכנס לביוס ו boot
שורה הראשונה אמור להיות ההארד דיסק
שורה שניה -cd-rom של מערכת ההפעלה
אישור ובדוק שנית
24 באוקטובר 2008 בשעה 22:07 #11658דותן כהן
חבראם הוא לא יכול לראות כלום איך הוא יכול להיכנס ל BIOS ?
.
.
ראשית עליך לבודד את הבעיה
שאתה מדליק את המחשב נשמע ציפצוף אחד שמטרתו לבדוק תקינות של הרמקול שלך (שמחובר ללוח האם) ואז המערכת עולה.
אם יש לך בעיה במסך עצמו המחשב יעלה אולם לא תראה כלום ולכן וודא שהרמקולים שלך פתוחים והמתן מספר דקות – אם תשמע את הצליל של המחשב שעלה אז ישלך בעיה במסך או בכבל מסך.
אם משהו בחיבור למסך לא מחובר הייטב למערכת אין שום אפשרות להתריע
כרטיס מסך (לא מובנה) תקול משמיע לעיתים ציפצוף או לא משמיע כלום ולכן זה יכול להיות גם כרטיס
במקרה כמו שלך שיש לך כרטיס מסך מובנה ואם והמסך נמצא תקין – פנה למעבדה על מנת שינסו לחבר לך כרטיס אחר לא מובנה, !
24 באוקטובר 2008 בשעה 22:55 #11673oded
חברהוא כתב -המחשב עובד והכל יש נורה ירוקה , אז על ידי פמפום הוא יכול להכנס לביוס.
24 באוקטובר 2008 בשעה 23:35 #11676דותן כהן
חברד"ר שתיל לא הבנת אותו, הוא מתכוון שיש נורה ירוקה במחשב לא במסך !
נורה יורוקה במחשב תהיה בכל מצב שהמחשב נדלק !
25 באוקטובר 2008 בשעה 09:24 #11689oded
חבר[QUOTE=itsho]
יש בעיות שאין ברירה – צריך להביא טכנאי – או לפחות להביא את המחשב אליו.

אם היית שומע צפצוף בהדלקת המחשב, ועכשיו לא – יש סיכוי גדול שזו בעית חומרה – ספק/לוח/זכרונות/מעבד, ואולי אפילו בעית חיבורים.
מצטער לאכזב. אבל לא כדאי לרוץ ולקנות חלקים בזמן שהמחשב לא עובד.
צודק \, יכולים להיות ספק-זיכרון-וכו'
[/QUOTE]
25 באוקטובר 2008 בשעה 23:09 #11727אריאל הלפרט
מנהל בפורוםתקנו אותי אם אני טועה אבל ציפצוף בהעלאת המחשב מקורו ב-רמקול הפנימי של המחשב
ומטרתו לאמת לנו שהכל כשורה אם תהליך ה-POST ותקינות הזיכרונות ה-RAM ולא נובע באימות הרמקולים
26 באוקטובר 2008 בשעה 02:47 #11734אריאל
חברנכון מאוד…מאיפה הבאתם את זה….
הצפצוף של ה POST מגיע מתוך המחשב ולא מהרמקולים!!!!26 באוקטובר 2008 בשעה 21:13 #11764שמעון
חברתחזור לטכנאי שהיית אצלו או שתפרמט אם הבעיה חזרה אז בעית חומרה או מקלדת לא תקינה
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.