שלום יש לי בעיה עם התקנת הwindows xp בוא נתחיל מזה שאני טכנאי מחשבים מזה המון שנים ולא היתה אף פעם בעיה כזאת ונצא מנקודת הנחה שהדיסקים שלי טובים למה ניסתי את כל הדיסקים ואת כל הגירסאות שיש sp1
sp2 וsp3
אני מתחיל את ההתקנה עושה מחיצות עושה פורמט ואז בשלב הראשוני אחרי הפורמט עוד במסך הכחל הוא רושם לי שהוא מגיע ל60% משהו כזה שחסר קבצים בדיסק ונותן לי שלו אפשריות או לצאת f3 או skip file או enter אבל שום דבר לא עוזר גם שאני מנסה להכניס מליון סוגי דיסקים של xp ממה שיכולה להיות בעיה אמרו לי זה מטבלת הmbr אמרו לי שצריך לאפס אותה למחחוק אותה לא הבנתי בדיוק אם אפשר לעזור לי באופן דחוף אני יודה לכם יום טוב שהיה
אחי אני יעשה בדיקת זכרונות אבלמה הקטע הזה של המעבד מה אני צריך לעשות איתו וחשבתי על סקטור פגום השאלה מה עושים??? למחוק את המחיצות ??? מחקתי ובניתי חדשות ועדיין לא עוזר
ולגבי התוכנה של בדיקת הזיכרון פעם השתמשתי בתוכנה הזאת ואני זוכר שהיא עבדה כל הלילה ולא סיימה לבדוק אז אם אפשר קצת הסבר קטן עלייה אני יודה לך
אחי עשיתי בדיקת זיכרון והוא מראה המון המון שגיאות רצות למטה בצבע אדום שלא מפסיקות בכל אופן חיפשתי איזה מדריך והמדריך אמר שבמצב כזה צריך לעשות עדכון של הביוס זה הגיוני מחשב חדש כבר לעשות עידכון מה אתה אומר