פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אין MSCONFIG This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 5 months by zooli. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 4 בנובמבר 2008 בשעה 10:48 #12076 zooliחבר היי יש לי במחשב כנראה בעיה, כשאני רושם msconfig בשורת הפקודה הוא נותן לי הודעת שגיאה ניסיתי במחשב אחר ושם זה עובד, האם יש בעיה או שזה הגרסא של החלונות? שאלה שניה היא האם אני יכול לראות את הכתובת mac של כרטיס הרשת שלי מבלי להתחבר לאינטרנט והאם אפשר לראות אותו מבלי לרשום ipconfig אבי 4 בנובמבר 2008 בשעה 11:44 #12077 itshoמנהל בפורום 1. מה הודעת השגיאה? 2. אפשר לדעת מה הMAC של הכרטיס ב2 דרכים: דרך א: התחל-> הפעלה-> "cmd" "ipconfig /all" דרך ב: לחצן ימני על ההתקשרות – מאפיינים, תמיכה, פרטים: 4 בנובמבר 2008 בשעה 12:33 #12082 zooliחבר אפשר לדעת אותה גם בלי שום קשר לעובדה שהמחשב לא מחובר לאינטרנט? וההודעת השגיאה היא שכביכול הפקודה לא נכונה מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר