פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › דריבר sata This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 7 months by דיויד. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 4 בנובמבר 2008 בשעה 16:07 #12086 ירדןחבר שלום לכולם אני מנסה להחליף מערכת ויסטה ב xp אבל שאני רוצה להתקין הוא מבקש דריביר של hd sata מספר דגם HITACHI – HTS542516K9SA00 160 GB SATA Hard Drive אני צריך את הדריבר של הhd הזה ואני לא מוצא אם מישהו יכול לעזור לי בלינק אני זה יעזור מאוד תודה מראש 4 בנובמבר 2008 בשעה 18:41 #12090 itshoמנהל בפורום הוא לא מבקש דרייבר לדיסק הקשיח אלא לchip שמאפשר לו לקרוא SATA NATIVE או ACHI. ולכן עלינו לדעת את דגם המחשב המדויק. בכל מקרה, כשיהיה ברשותך הדרייבר, תצטרך להכין דיסק של XP שמכיל את הדרייבר הזה מראש (!) – או להשתמש בכונן דיסקטים USB, ואני מניח שאין לך כזה דבר ניתן לעשות זאת בעזרת nLite http://www.nliteos.com 5 בנובמבר 2008 בשעה 13:09 #12114 דיוידחבר במיקרה ולא תימצע את הדריבר אתה יכול לאיכנס לביוס ולשנות את ההדיסק מSATA לתכנולוגיה אחת פחות ואז הוא יתקין לך את ה XP בלי בעיות ועדין המחשב יהיה הרבה יותר מהיר ממחשב עם SATA ומערכת הפעלה VISTA מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר