תקלה מיקלדת עכבר

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    דיויד
    חבר

שלום יש לי בעיה לא סגור עם זה במיקלד\עכבר תמיד שאני מסמן משהו עם העכבר כגון אני רוצה ליכתוב משהוא אחרי 3 שניות פחות או יותר נעלם לי הסימון של העכבר אני צריך לסמן שוב ולהמשיך ליכתוב ואחרי 3 שניות נעלם שוב ואני שוב מסמן וממשיכך ליכתוב ככה כל 3 שניות וזה לא רק בליכתוב וכל דבר אני לוחץ START מנשה להגיע ללוח הבקרה הוא יוצא לי מהטפרית אחרי 3 שניות יש לצין שנכנסתי ל device manager הסרתי את הדריברים של המיקלדת ועכבר (אלחוטים) והתקניתי מחדש את הדריבריים וזה עזר עד הפעלה מחדש של המחשב ואז חוזר הבעיה אני גם ניסיתי לחבר עכברUSB לא אלחוטי בלי מיקלדת כי אין לי מיקלדת רגילה וזה לא עזר עם הבעיה באמת במיקלדת אין לי בעיה ליקנות מיקלדת גם PS2 אבל אני לא בטוח שהבעיה במיקלדת\עכבר כי גם שניתקתי את העכבר והמיקלדת האלחוטים ובעזרת עכבר רגיל הסרתי את הדריברים של האלחוטים עדין אחרי הפעלה מחדש של המחשב הבעיה היתה

ישמח לעזרה תודה מראש דיויד

דיויד
    חבר

טוב אנשים פטרתי את הבעיה בכוחות עצמי הבעיתה היתה בג'יגה השלישי של הזיקרון תומרת הכרטיס זיכרון השלישי לא אותו דבר כמו השניים הראשונים אני יבדוק כבר עם זה לא מוגדר בביוס כמו השניים הקודמים או שפשוט הוא לא מתעים ללוח שלי

בכול אופן המוחר בחנות מחשבים גרוע ככול הניראה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.