פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אינטרנט This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 7 months by dvd coan. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 12 בנובמבר 2008 בשעה 23:10 #12432 צפר אביעדחבר איך אני מבטל את ההשלמה האוטומטית של המילים כשאני מחפש בגוגל.ואיך אני מבטל את ההיסטוריה של זה. 13 בנובמבר 2008 בשעה 01:47 #12434 odedחבר למה הכוונה השלמה אוטומטית ?? היסטוריה של גוגל – האם הכוונה למילים שעולות כאשר אתה מחפש מושג ? אם כך -שים את העכבר על שורת החיפוש של גוגל , ברגע שנפתחת לך טבלת ההיסטוריה , לחץ על DELETE במקלדת . 13 בנובמבר 2008 בשעה 16:36 #12442 dvd coanחבר במידה ואתה משתמש בדפדפן אינטרנט אקספלורר של מיקרוסופט בתוכנת הגלישה גש בשורת התפריטים לכלים בחר באפשריות אינטרנט גש לתוית תוכן והקלק על כפתור השלמה אוטומטית בחלון שיפתח בטל את הסימן מהריבועים הרלוונטים לך לפי רצונך במידה ויש שם מחיקת טפסים הקלק עליו למחיקת הסטוריה במידה ולא גש לאחר מכן לתוית כללי בחר מחיקה ובחלן שנפתח הקלק על מחיקת טפסים בהצלחה ותעדכן מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר