פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › FSB – בתוכנת CPU-Z This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 6 months by אהרון. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 19 בנובמבר 2008 בשעה 23:01 #12705 אהרוןחבר שלום רב היום הבנתי שה-FSB בתוכנת ה-CPU-Z זו מהירות העבודה של המעבד מול הציפסט הצפוני הזיכרון RAM עכשיו השאלה שלי האם לפי המהירות הזאת FSB אני יכול להתאים לעצמי איזה זיכרון מתאים למחשב שלי לפי מהירות העבודה שלו? 20 בנובמבר 2008 בשעה 00:05 #12720 דותן כהןחבר הנתונים כאן לא מספקים גם אם על הנייר הם נכונים בחלקם מה שאתה צריך לדעת באיזו מהירות מקסימלית של זיכרון הלוח אם שלך תומך לעיתים יש אפשרות בלוח האם לשים יותר מסוג זיכרון אחד ומדובר בסלוטים שונים אם תתן לי דגם של הלוח אוכל לבדוק לך מחר 20 בנובמבר 2008 בשעה 17:06 #12729 אהרוןחבר אני ממש רוצה לנסות ללמוד את זה לבד זה הדגם של הלוח אם שלי intel d865gb תגיד לי איםה אתה רואה את זה שם? 21 בנובמבר 2008 בשעה 18:48 #12752 אהרוןחבר [QUOTE=dotcon] הנתונים כאן לא מספקים גם אם על הנייר הם נכונים בחלקם מה שאתה צריך לדעת באיזו מהירות מקסימלית של זיכרון הלוח אם שלך תומך לעיתים יש אפשרות בלוח האם לשים יותר מסוג זיכרון אחד ומדובר בסלוטים שונים אם תתן לי דגם של הלוח אוכל לבדוק לך מחר [/QUOTE] בדקת לי? מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר