פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה חמורה מאוד.. This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 6 months by sonic. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 5 בדצמבר 2008 בשעה 15:32 #13366 SUSחבר אחרי שאני מדליק ויש לי את הקו הלבן הזה אז.. יש לי מן תדוגה שונה..יש לי XP אבל זה לא מראה לי את החלונות הרגילות.. יום אחד זה קרה ואני לא יודע איך להחזיר עזרה בבקשה.. זה נראה מן חלון כזה.. ובו את רושם את המשתמש שלך והסיסמא וכדי להחליף משתמשים חייבים להיתנתק וזה נורא מעצבן ולא נוח בבקשה עזרה.. 5 בדצמבר 2008 בשעה 16:57 #13373 דותן כהןחבר במידה ועליך להקיש סיסמא (לא רק ללחוץ enter) בצע את הפעולה הבאה : התחל > לוח בקרה > חשבונות משתמשים > שנה את אופן הכניסה והניתוק > והסר את ה V מהמקום המסומן כמו בתמונה כאן במידה ועליך להקיש סיסמא ולא רק ללחוץ enter אז בצע את הפעולות בקישור הבא http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=3932&P N=1 6 בדצמבר 2008 בשעה 02:02 #13391 sonicחבר [QUOTE=daviid1234] וכדי להחליף משתמשים חייבים להיתנתק וזה נורא מעצבן ולא נוח בבקשה עזרה.. [/QUOTE] בתמונה למעלה בהודעה של דותן – סמן וי ב- Use Fast User Switching. ———————————————————— – אם אין לך אפשרות לסמן וי – כנס להתחל הפעלה והקלד SERVICES.MSC לחץ דאבל קליל על השירות Fast User Switching Compatibility וקבע כאוטומטי כמו בתמונה הבאה ולחץ החל ואח"כ על start: מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר