פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הודעת שגיאה בויסטה This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 6 months by melody. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 6 בדצמבר 2008 בשעה 23:12 #13434 melodyחבר שלום וברכה לענקי האתר! קיימת לרשותי מערכת הפעלה של WINDOWS ויסטה ,ולרשותי חשבון של ADMINISTRATOR. כאשר אני רוצה להעתיק/לשמור/לשנות קבצים מתקבלת לי ההודעה הבאה : יש לציין שההודעה מתקבלת לי כאשר אני רוצה לבצע פעולות בכונן c ולא בכוננים אחרים.אשמח אם תעזרו לי בנושא. בתודה רבה רבה רבה מראש! ג'קי 6 בדצמבר 2008 בשעה 23:19 #13435 melodyחבר אם התמונה לא עולה הנה ההודעה בכתב : "c:\ שם הקובץאין לך הרשאה לשמירה במיקום זה.פנה אל מנהל המערכת לקבלת הרשאה.האם ברצונך לשמור במקום זאת בתיקייה מסמכים?" 7 בדצמבר 2008 בשעה 14:42 #13451 itshoמנהל בפורום א. תבטל את UAC אם לא ביטלת עד עתה: http://www.faqil.com/guides/windows/vista/uac.html ב. הפעל מחדש! ג. בחלון תיקיה כל שהוא, בחר את התפריט "כלים"-> "אפשרויות תיקיה"->"תצוגה"-> והסר את הסימון מ"השתמש בשיתוף קבצים פשוט" ד. לחצן ימני על כונן C -> אבטחה -> והוסף את המשתמש everyone ותן לו את ההרשאות READ וWRITE. 9 בדצמבר 2008 בשעה 09:25 #13554 melodyחבר תודה ענקית לך מנהל הפורום היקר! עזרת לי המון! מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר