פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אופציית ה"המתנה" לא עובדת, מה עושים?? This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 6 months by דותן כהן. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 9 בדצמבר 2008 בשעה 17:40 #13568 YYLLחבר עכשיון אני יכול לעשות רק כיבוי או הפעלה מחדש. נראה לי זה משהו בהגדרות, איך משנים? יש לי XP – אקסטרה פרובלמס… תודה לכולם!!! 9 בדצמבר 2008 בשעה 18:43 #13572 דותן כהןחבר התחל > הגדרות > לוח בקרה > אפשרויות צריכת חשמל > סמן את הדרוש לך לפי צורכיך (רצוי לשים דגש על צריכת חשמל) 9 בדצמבר 2008 בשעה 18:50 #13576 YYLLחבר תודה, הסתדרתי. חיפשתי איפה שאמרת וזה לא היה שם. הבעיה הייתה שפירמטתי את המחשב וקרו לי עוד כל מיני בעיות כמו שהווירלס נמחק לי והייתי צריך דרייוור חדש למסך וכשהתקנתי דרייוור לכרטיס מסך גם ה"המתנה" הסתדרה לי. תודה בכולופן!!! 9 בדצמבר 2008 בשעה 19:00 #13577 דותן כהןחבר אין קשר לעניין ! מה שקרה זה שנאלצת לבצע ככול הנראה איתחול למחשב שלך מה ששכתב את ההגדרות הבסיסיות האלה שאתה מתקין ברוב המקרים תוכנה או דרייבר שדורשים איתחול תחילה , אופציית ההמתנה נעלמת עד לאיתחול מכיוון שהמחשב דורש איתחול מלא. מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר