פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הודעות מוזרות בדואר נכנס This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 6 months by oded. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 11 בדצמבר 2008 בשעה 22:20 #13701 tovaחבר מופיעה כתובת האימייל שלי באאוטלוק דואר נכנס והודעות : 1.Having trouble vieving this email click here to view as awabepage 2.Warning: user puota exceeded mail administration ההודעות נשלחו למייל על כתובתי האם זה מסוכן?אןך להפסיקם? 12 בדצמבר 2008 בשעה 00:15 #13710 דותן כהןחבר מדובר ככל הנראה בדואר שהוא פרסומת לתוכנה מסויימת אני אישית לא מכיר את ההודעה, ולכן לא הייתי פותח אותה אלה מוחק. אגב – אחת הסיבות שרצוי לעבוד עם תוכנות דואר שלא יושבות על המחשב שלך (כגוןGMAIL) היא האופציה לסמן את הדואר כדואר זבל, ולא תקבל יותר הודעה זו. 12 בדצמבר 2008 בשעה 05:39 #13714 odedחבר טעות, ה***ממשיך להגיע בכתובת שונה ,זה פשוט לא יאמן ,כמה *** שולחים מחו'ל, ברוב המקרים מרוסיה. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר