פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תקלה באופיס – buffer overrun detected This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 5 months by liat. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 20 בדצמבר 2008 בשעה 20:15 #14177 liatחבר שלום, יש לי תקלה באופיס, כל פעם שאני נכנסת למסמך בוורד מופיע לי ההודעה הזאת: מה זה אומר ומה אני צריכה לעשות? יש לציין כי בפעם הראשונה שזה קרה לי הסרתי את האופיס והתקנתי אותו שוב והוא עבד כמה ימים עד שזה חזר שוב, אין לי מושג למה זה קרה ומה לעשות, מבקשת את עזרתכם, תודה. 20 בדצמבר 2008 בשעה 20:23 #14179 odedחבר הקלקה על כל אחד מהמילים הללו – C/Document and Settings/User /Application Data/Microsoft/ כאן נכנס לתיקייה Proof ,נמחוק (ימני על הכתוב )את כל התכולה. נאתחל את המחשב וניבדוק שנית . User =השם שלך 20 בדצמבר 2008 בשעה 20:35 #14180 liatחבר תודה רבה, עכשיו זה עובד אם אפשר לדעת-מדוע זה קרה ומה זו הפעולה הזו שאמרת לי לעשות? מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר