פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › עזרה בקשר ללוח אם This topic has 4 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 5 months by itsho. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 23 בדצמבר 2008 בשעה 18:28 #14358 s-pcחבר היי … אני רוצה להחליף לוח אם .! ואני רוצה להרכיב את זה .! רציתי לשאול : אחרי שאני מרכיב את לוח האם ואחרי שאני מרכיב את כל החומרה עליו (מעבד,זכרון….) , אני צריך להתקין דרייברים וכל זה ??? הערה : (זה לא מחשב חדש … זאת אומרת יש בוא מערכת הפעלה והכל) 23 בדצמבר 2008 בשעה 22:05 #14374 דותן כהןחבר במידה ותחליף לוח אם עם צ'יפסט שונה, אתה עלול להיתקל בבעיה שהמחשב לא יעלה מכיוון שמדובר במהירות שונות בלוח החדש. עליך לוודא שהלוח שאתה מחליף אכן יתאים לך ללא תקלות, לאחר שהמחשב עולה עם הלוח החדש אתה צריך להתקין את הדיסק שמגיע איתו. 23 בדצמבר 2008 בשעה 23:16 #14385 דותן כהןחבר [QUOTE=shlomo] המשך לשיחה…(עזרה בקשר ללוח אם) לפני זמן קצר ..! איך אני יודע … : האם לוח האם החדש יתאים לי או שלא ..!? כלומר : איך אני אדע שלוח אם זה יתאים בלי בעיות שנזכרו בשיחה הקודמת ?? אנא תעזרו,זה דחוף תודהה [/QUOTE] 23 בדצמבר 2008 בשעה 23:16 #14386 s-pcחבר אוקייי …. טעותאז ככה …: כמו שאמרתי אני רוצה להחליף את לוח האם ,והאמת רציתי לשאול איך אני אדע איזה לוח אם לקנות שיתאים לעבודה מבלי הבעיות שאמרת ??? תודה 24 בדצמבר 2008 בשעה 14:21 #14407 itshoמנהל בפורום כמו שכתב דותן: אם תחליף לוח אם לאותו לוח אם שקיים אצלך כרגע – לא יקרה שום דבר למערכת ההפעלה. אם תחליף ללוח אם שונה (או עם צ'יפסט שונה) – יש סבירות גבוהה מאוד שתצטרך להתקין דרייברים/מערכת הפעלה. נא לא לכתוב הודעות כפולות. מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר