שליחת קובץ לכמה מדפסות בפעם אחת

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים שליחת קובץ לכמה מדפסות בפעם אחת

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    dvd coan
    חבר
    חברים יקרים אני צריך עזרה דחופה

במקום העבודה שלי אני צריך להדפיס קובצי מבחנים במספר עותקים רב כ 100 במספר כמה פעמים ביום

לצורך חסכון בזמן יש שם כ 4 מדפסות מאותו סוג מחוברים ב USB כך שאני יכול להגדיר את ההדפסה ל 25 פעמים לכל מדפסת ולחסוך בזמן.

אולם אני מחפש לחסוך יותר בזמן ולכן אני מחפש דרך או בהגדרות או עם תוכנה חיצונית לשלוח בפעם אחת בהגדרת הדפסה 100 פעמים והתוכנה תפזר את הקובץ להדפסה לבד לכל המדפסות ביחד על בסיס פנוי ואני מדגיש ביחד לכולם במקביל

יש שאמרו לי ליצור זאת ע"י סימון V בהגדרת המדפסת "צירוף מדפסת" כך שמדפסת אחת תסומן כאב והיא תפזר לכל השאר

ניסתי אולם זה לא פועל הוא שולח על בסיס פנוי זאת אומרת הוא שולח למדפסת הראשונה שפנויה ולא לכל השאר במקביל למרות שהם פנויות.
    אם תוכלו לעזור לי למצוא הגדרה או תוכנה שיכול לבצע את זה עבורי

בתודה מראש לכל העוזרים והמסעיים

oded
    חבר

העיצה היחידה שאני יכול לתת לך , היא שאם המדפסות הם של חברת HP

אזי הם ישמחו לתת לך (ללא התחייבות כספית כלשהיא ) תמיכה ועצות .

נא התקשר לטלפון שלהם (תמיכה בעברית )

09-8304848

itsho
    מנהל בפורום

2 פתרונות

א. intelliscribe – שעולה 295$

http://lpr.brooksnet.com/broadcast-printing.html

שמיועדת למטרה זו ואפילו יותר (הדפסה בו זמנית למדפסות שנמצאות במקום אחר וכדו').

ב. לכתוב script (אני מעדיף VBS, או אם הקבצים הם קבצי TXT פשוטים אז אפילו BATCH) שידפיס למדפסות שלך. העניין לא קשה מדי, אך אני לא יכול לכתוב סקריפט כללי עבור מטרה זו – יש הרבה דברים שאני לא יכול לדעת מראש (איך קוראים לקובץ, מה הנתיב המדויק, איזה סוג הקובץ, מה שמות המדפסות המדויקות, וכו' וכו') – או לקחת מתכנת שיכתוב את הסקריפט תוך זמן קצר.

דוגאמות לסקריפט בBat שמדפיס קובץ שנמצא בC הראשי והוא מסוג RTF ל2 מדפסות בשם MyPrinter1 וMyPrinter2

[code]

WORDPAD /PT C:\File1.rtf MyPrinter1
    WORDPAD /PT C:\File1.rtf MyPrinter2

[/code]

אם מדובר בקובץ וורד – ניתן לכתוב מאקרו בVBA ישירות מתוך וורד !

כאן יש דוגמא למשהו בסגנון.

http://pubs.logicalexpressions.com/Pub0009/LPMArticle.asp?ID =116

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.