יש לי ווינדוס XP SP3, אני רוצה להתקין שפה נוספת – יפנית. אני מכניס את דיסק הווינדוס, בהגדרות של השפה מסמן את התקנת תמיכה בשפות מזרח אסיתיות, וזה נראה שהוא מתקין את הקבצים מהדיסק, אבל לאחר מכן כשאני עושה "הוסף" יפנית ושפות מזרח אסיאתיות אחרות לא מופיעות כאופציה. כנ"ל גם אחרי שמכבה ומדליק את המחשב. בקיצור זה נראה כאילו הקבצים הותקנו מהדיסק אבל כנראה שהם לא מותקנים. מה אפשר לעשות?
תודה, אבל סימנתי את כל היפנית בלשונית מתקדם, אחרי כן אני מנסה להוסיף שפת קלט וברשימה הנפתחת, עדיין יפנית, סינית וקוראנית לא מופיעות בכלל. תקלה כל שהיא בווינדוס? בקבצים?
START—RUN—CMD =התחל, הפעלה ,רשום- CMD בחלון שנפתח נרשום chkdsk /f נאשר את כל החלונות ב-Y, לאחר איתחול המחשב תבוצע סריקה של הדיסק הקשיח לגילוי בעיות. נרשום בחלון שנפתח: 😀 ולאחר מכן chkdsk /f ההמשך כמו ב-C. במידה ויתגלו שגיאות בדיסק המערכת תודיע ותנסה לתקנם.