פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › mspaint This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 4 months by מוטי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 29 בינואר 2009 בשעה 16:00 #15697 מוטיחבר שלום לכולם הצייר של ווינדוס הmspaint הפסיק לעלות משום מה. כל פעם שאני לוחץ עליו בדסקטופ הוא פותח לי חלון אך לא עולה וכעבור כ 30 שניות של אין תגובה הוא נסגר על ידי הווינדוס. צריך עזרה !!!!!! עובד איתו הרבה . תודה מראש למסייעים. מוטי 29 בינואר 2009 בשעה 22:01 #15707 itshoמנהל בפורום כצעד 'חרום' נסה להשתמש בינתיים בGIMP (תוכנה חינמית) לאחמ"כ נסה את זה: (ראשית וודא שיש לך את דיסק ההתקנה של וינדוס !) לוח הבקרה-> הוספה\הסרה של תוכניות -> הוספה\הסרה של רכיבי WINDOWS -> עזרים-> הסר את הסימון מ"צייר". לחץ אישור, אישור, אישור. חזור לאותו המקום, והוסף את הסימון עבור "צייר", ושוב – אישור אישור אישור, והכל אמור לחזור על מקומו בשלום 30 בינואר 2009 בשעה 00:05 #15721 מוטיחבר תודה רבה על העזרה היא הועילה לי מאד מוטי מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר