בעיות באיתחול WIN XP PRO

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים בעיות באיתחול WIN XP PRO

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    eyal
    חבר

שלום לכולם

שמי אייל אני גר במיאמי יש לי בעיה במחשב ומצאתי את האתר הזה שנראה נפלאה אני  מבקש בכל לשון של בקשה עזרה בדחיפות מכל מי שי לו תשובה בשבילי, אני מודה לכולם מראשתתודה רבה!!!!!

אז ככה מאז שלשום יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לפתור ,זה התחיל ככה אנחנו מחוברים לטלויזיה הישראלית דרך המחשב ובשעה שצפינו לפתע נפסק השידור הופיעה הודעה בתוך התוכנה של הטלויזיה שיש להוריד קובץ כל שהו על מנת לשדרג את התוכנה

כך עשיתי ומאז המחשב השתבש קצת ולא עבד טוב אז עשיתי שיחזור מערכת ולאחר השיחזור המחשב מאתחל את עצמו ומכאן המחשב לא הצליח לעלות יותר הוא מגיעה למסך עם האופצויות של לעלות במצב בטוח וכל זה והוא עומד על לעלות במצב רגיל הוא מנסה לעלות רואים את הלוגו של WIN XP לפתע נפתח מסך כחול לכמה שניות שרשום בו משהו ושוב מתחיל הכל מהתחלה ולא מצליח לכנס לWIN 'N מה עושים???????????????????

יש לי המון חומר חשוב ותמונות של הילדים שאני לא יכול לפרמט את המחשב האים יש דרך נוספת להציל את החומר וכן לתקן את המערכת הפעלה , ניסיתי גם לעלות במצב בטוח אותו דברץ

אשמח לקבל תשובה בהקדם

תודה רבה

אייל

sonic
    חבר

שתי שאלות:

1.האם המחשב מצליח לעלות במצב safe mode?

2.מהי הודעת השגיאה? ( אחרי המילה stop וששת האפסים, מהן שתי האותיות האחרונות?)

אני מציע לך לעיין במאמרים הבאים:

מאמר על מסך כחול

כלים לתיקון ווינדוס XP

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.