פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › התקנת אופיס 2003 This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 3 months by oded. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 15 בפברואר 2009 בשעה 16:36 #16288 Benחבר שלום רב, היה לי אופיס 2003 והסרתי אותו כי הופיע לי כל הזמן הודעה שזאת תוכנה לא חוקית. כאשר ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש,לא הצלחתי בכך וההתקנה נעצרה בעיצומה עם הודעה שחסר קובץ רשום בשם: MSGraph.Application 8 מה עלי לעשות?בתודה מראש על עזרה! 15 בפברואר 2009 בשעה 22:19 #16308 odedחבר [QUOTE=lefko] שלום רב, היה לי אופיס 2003 והסרתי אותו כי הופיע לי כל הזמן הודעה שזאת תוכנה לא חוקית. כאשר ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש,לא הצלחתי בכך וההתקנה נעצרה בעיצומה עם הודעה שחסר קובץ רשום בשם: MSGraph.Application 8 מה עלי לעשות?בתודה מראש על עזרה! [/QUOTE] מה שחסר נמצא בדיסק של מערכת האופיס , יתכן שיש לך דיסק לא חוקי או דיסק צרוב שאינו מכיל את כל מרכיבי האופיס, ולכן קיימת בעיה זאת . מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר