לא יודע מה קרה כל פעם שאני מפעיל את המחשב לפני שהמחשב מגיע לטעינה של ווינדוס אקס פי אני מקבל מסך לבחור באיזה מצב להיכנס בטוח או נורמל או לפי הפעם האחורנה שהוא עבד טוב לא משנה מה אני לוחץ זה עושה ריסט ככה מיליון פעם זה עוששה ריסט ועכשיו שאני בוחר באפשות זה כותב system32/DRIVER/PCI.SYS ורשום להכניס דיסק וללחוץ ריפר 1 איך מתקנים את זה 2 יש לי דיסק צרוב של ווינדוס xp sp3 שממנו פירמטי והתקנתי את הווינדוס ניסתי להכניס אותו ולפרמט או לתקן אבל הוא רושם שגיעה איזה משהו בכונן וכשאני לוחץ משהו ישר ריסט אני חייב אזרה מפורטת דחוף ומה עושים עם הsystem32/DRIVER/PCI.SYS פעם גם קרהלי את זה וזה איכשיהו היסתדר אבל הפעם חיכתי מלא זמן עשיתי כל מה שחשבי עליו ולא מצליח בבקשה עזרה זה דחוף &a mp;n bsp; &a mp;n bsp; בקשר לתגובה שקיבלתי כאשר אני מכניס את הדיס של ווינדוס שאיתו פירמטי שאני מגיע למסך הכחול של הפירמוט הוא רושם ללחוץ על איזה שהו מקש אני לוחץ וזה עושה ריסט שוב ומה הכוונה
בחלון הדוס הקלד את הפקודה הבאה:
expand d:\i386\pci.sy_ C:\WINDOWS\system32\drivers\pci.sys
איזה חלון כאשר הוא שואל איזה מצב להיכנס בחלון השחור לפני שמועברים לפירמוט???
עכשיו יש משהו חדש שזה עושה עדיין לא עשיתי כלום לא שום פתרון רק כיבתי תמחשב הוצאתי כמה כבלים אחרי יום המחשב עבד מצוין שבוע ואז עוד פעם מתכבה לבד ועושה ריסט כלפעם ורושם את השגיאה הזאת system32/DRIVER/PCI.SYS שזה חסר ולהכניס דיסק וללחוץ R לפעמים זה לא רשום ואחרי כמה שעות עוד פעם עובד ככה זה עושה פעם כן פעם לא לפעמים זה לא חוזר חודש ואז שוב עושה בעיות אם אפשר תשובה מפורטת אני חייב עזרה תודה רבה רבה לכם