פתרון לשתי בעיות

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    זבולון
    חבר

בעיה ראשונה:בזמן האחרון, רוב הדואר האלקטרוני שמגיע אלי, באמצעות התוכנה אאוטלוק אקספרס, מגיעה ישירות לתיקיה "פריטים שנמחקו". המוזר הוא שרק חלק מהדואר מגיע לתיקיה הזאת, והשאר לתיקיה הרגילה של דואר נכנס. מה סיבת התקלה?

תקלה נוספת חד פעמית: צרבתי מספר גדול של תמונות וקבצים נוספים, שהיו מאורגנים במספר תיקיות. רוב הקבצים היו בתבנית JPEG ומיעוטן בתבנית PDF. הצריבה נראתה מוצלחת, וכדרכי, לפני המחיקה מהמחשב של הקבצים שצרבתי, ביצעתי דגימה על הדיסק הנצרב, והכל נראה כשורה. לאחר זמן חשכו עיני – בחלק מהתיקיות, הקבצים, הן אלה בתבנית ה-JPEG, והן אלו בתבנית ה-PDF, למרות שהם נראים תקינים, מסרבים להיפתח.

התוכנה מודיעה שהתבנית לא מוכרת. ההבדל היחיד שמצאתי בין התיקיות (מאותה צריבה) שכן נפתחות, ובין אלו שאינן נפתחות, הוא שבתיקיות שאינן נפתחות, שם התיקיה הוא בעברית ובאנגלית, ואלו שכן נפתחות שם התיקיה הוא באנגלית בלבד. הייתכן שזאת סיבת התקלה? ואם כן, האם ניתן לתקן את התקלה?

הרבה תודה מראש למי שיוכל להועיל.

אבי לוי
    מנהל בפורום

בדוק את מאפייני ההודעות שמועברות לפריטים שנמחקו.

פתח את אותה תיקייה ובצע קליק ימני על ההודעות.

חפש שם אפשרות של ביטול חסימה או ספאם \ חפש כל אופציה

שתעביר את ההודעות לתקיית הדואר הנכנס שלך.

בנוגע לקבצים שצרבת.

בדוק את הסיומת של הקבצים אשר אינם נפתחים.

האם הם מופיעים בצורה תקינה ?

במידה ולא, גבה מהתקליטור את כל הקבצים לשולחן העבודה ונסה לפתוח אותם שוב משם.

עבור על כל הקבצים אחד – אחד ובדוק שוב את הסיומת שלהם, לאחר העתקתם מהתקליטור.

במידת הצורך, שנה את הסיומת באם נדרש. 

נסה לשנות רק את שם הקובץ לאנגלית בלבד או לעברית בלבד.  ללא לגעת בסיומת שלו.

נסה לבצע קליק ימני על הקובץ (תמונה) > פתח באמצעות > בחר תוכניות:

1. מציג התמונות של חלונות

2. מיקרוסופט אופיס.

3. צייר.

בדוק האם הוא נפתח.

זבולון
    חבר

תודה על התגובה וההתייחסות.

בנוגע לבעיה בדואר האלקטרוני, אכן לא בדקתי את המאפיינים, ויתכן שהתקלה נובעת ממאפיין לא נכון. (למרות שלא שיניתי דבר בזמן האחרון. אבל כידוע, נושא המחשבים, הוא מדע לא מדוייק..)

בנוגע לקבצי התמונות, טעות שלי שלא ציינתי שכבר ניסיתי את כל מה שאתה מציע לי, וללא הועיל. גם שמות הסיומות של כל הקבצים תקינים. בקיצור: אני בברוך גדול..

אבי לוי
    מנהל בפורום

שלח לי בבקשה למייל כמה מהקבצים הבעייתיים.

דחס אותם בבקשה לקובץ RAR

ושלח אלי לכתובת: [email protected]

אנסה לעזור כמיטב יכולתי.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.