בעיה בווינדוס

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ELIRAN*10
    חבר

שלום

ללפני כמה ימים היתה לי בעיה במחשב שהמצב בטוח לא עלה והווינדוס עלה המליצו לי לסמן את ללכת ל RUN וללחוץ אם אני לא טועה MSCONFIG ולסמן את SAFE BOOT בכרטיסית BOOT.INI עשיתי את זה ועשיתי ריסטרט ואז המחשב לא רק שלא נכנס למצב בטוח אלא לא נכנס לכלום הוא עושה תטעינה של הווינדוס ואז ישר עושה רסטרט

בקיצר עשיתי REPAIR עם הדיסק XP ונהיית אזושהי התקדמות המחשב לא עשה ריסטרט אבל הוא מראה כאילו הוא נכנס למצב בטוח ( בתצוגה במסך יש את הSAFEMODE בצדדים ) אבל אז יש שגיאה שכתוב בה :"לתוכנית ההתקנה של ווינדוס XP אין אפשרות לפעול במצב בטוח , תוכנית ההתקנה תופעל מחדש כעת" לוחצים אישור והמחשב פועל מחדש

עכשיו ניסיתי גם ללחוץ F8 וללחוץ על ווינדוס נורמאלי וה LAST KNOW GOOD והכל חוזר על עצמו

אני חייב עזרה לא מזמן פירמטתי כונן אחד אין לי כח שוב ושוב להתקין תוכנות

תודה לעוזרים

Sh-PC
    חבר

עכשיו מה המצב ..? כלומר כאשר אתה מדליק את המחשב מה מופיע לך .?

אם מופיע תפריט כזה בצבע שחור … תבחר באופציה disable automatic restart on system failure … כמו בתמונה שבלינק הבא : http://msinfluentials.com/blogs/jesper/Disable%20Automatic%2 0Restart.jpg 

תעשה ריסטרט למחשב … ואם יופיע לך עוד הפעם את התפריט לעיל תבחר באופציה START WINDOWS NORMALLY … ועכשיו צריך להופיע מסך כחול מלא בכיתובים ומספרים … אני צריך את השורה אחרי המילה STOP ….

משהו דומה לתמונה הזאת :

ELIRAN*10
    חבר

אחרי שאני לוחץ על disable automatic restart הוא מראה מסך של הכחול הזה של הXP (מסך עם כחול כהה למעלה ובאמצע התכלת הזה – כמו שהמחשב רושם "טוען את ההגדרות.." שמדליקים אותו …)

וכתוב במסך הזה SETUP IS BEING RESTARTED" …………" בדיוק ככה

ואז זה שוב מראה את המצב בטוח עם ההודעת שגיאה שכתבתי בהודעה הראשונה

*בכל פעולה שאני עושה ווינדוס נורמאלי או כל פעולה אחרת שאני עושה בתפריט F8 הוא מראה את המסך הכחול SETUP IS BEING RESTARTED

ELIRAN*10
    חבר

זה המסך הכחול

">

">

וזה "התוצאה הסופית"

">

">

Sh-PC
    חבר

האם הדיסק של הווינדוס בכונן ..?

ELIRAN*10
    חבר

כן הוא בכונן

Sh-PC
    חבר

תוציא את הדיסק … ותעשה מה שאמרתי לך למעלה !!!

ELIRAN*10
    חבר

ניסיתי מה שאמרת ושוב הכל אותו דבר אני לוחץ disable automatic restart הוא מראה את רשימת הקבצים שהוא מראה לפני מצב בטוח ואז עובר למסך הכחול שצילמתי לך ושוב למסך השחור במצב בטוח אני עושה ריסטרט לוחץ על ווינדוס נורמלי ושוב אותו דבר

mordechai
    חבר

אף פעם אל תגע בכטיסיות אחרות ב msconfig!

אתה צריך טכנאי שיעשה!

ELIRAN*10
    חבר

[QUOTE=mordechai]

אף פעם אל תגע בכטיסיות אחרות ב msconfig!

אתה צריך טכנאי שיעשה!

[/QUOTE]

מה לעשות ככה לומדים…

לא חשוב יש לי כונן גיבוי אחד אני יעביר אליו דברים חשובים ונפרמט את C

תודה למי שניסה לעזור (אם יש עוד הצעות מאחרים אז…)

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.