הסרת קבצים/תיקייה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #1718
    שי
    חבר

    בעבר התקנתי תוכנה של SONY עבור מצלמת הוידאו ועם הזמן לא השתמשתי בה ועל כן הסרתי אותה בדרך המקובלת ADD/REMOVE. אך נשארה תיקייה במחשב של התוכנה שאנני מצליח למחוק אותה ובכל פעם שאני מנסה נתקע המחשב ואז אני מפעיל אותו מחדש דרך כפתור ההפעלה . התיקייה מכילה קבצים רבים של DLL . שאלתי איך אני מסיר את התיקייה הזו טוטאלית מהמחשב.

    תודה מראש

    #1719
    אריאל הלפרט
    מנהל בפורום

    קודם כל ודא שהמצלמה אכן לא מחוברת למחשב דבר שני נסה להסיר את התוכנה במצב בטוח אם זה עדיין לא עוזר נסה להסיר את התיקייה בעזרת התוכנה:

    http://www.revouninstaller.com/revosetup.exe

    #1755
    שי
    חבר

     

    בהמשך לאותה בעייה:

    אחדד קצת את התמונה – התוכנה עצמה מוסרת מהמחשב וכעת נותרה תיקייה אחת שאינני מצליח למחוק אותה גם באמצעות התוכנה שבלינק. ברגע שאני מנסה למחוק אותה המחשב נתקע ואחרי זמן מה הוא פותח חלון עם שאלה "האם לפרמט את הדרייב?" לדוגמא:היא מותקנת בדרייב D הוא שואל האם לפרמט אותו (את כולו הכוונה) לחצתי "לא" והכל זורם כרגיל אבל התיקייה הפגומה עדיין אצלי במחשב.

    #1802
    אריאל הלפרט
    מנהל בפורום

    צודק טעות שלי נסה להשתמש בתוכנה הבאה שמסירה קבצים/ספריות עקשניות:

    2008-04-16_072131_unlocker1.8.5.rar

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.