פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › event id 51 This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 4 months by shon1. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 15 באפריל 2008 בשעה 23:06 #1764 odedilחבר האם מישהו נתקל בתקלה הנ"ל הנראית כך ב-event log An error was detected on device \Device\Harddisk2\D during a paging operation ה-harddisk הוא חיצוני מחובר באמצעות מארז USB 2 . כאשר הןא מחובר לפורט USB1 הכל תקין רק שמתקבלת הודעה שניתן לזרז את פעילותו באמצעות חיבור ל-USB2. לאחר רכישת כרטיס IDE וחיבור הדיסק אליו , החלה להתקבל ההודעה הזו . הדיסק תקין בוודאות . 11 בינואר 2011 בשעה 20:19 #39963 shon1חבר הווינדוס שלי קפא. הפעלתי את המחשב מחדש והווינדוס לא עלה. ביצעתי repair לווינדוס. בוצע בהצלחה. נכנסתי ל-EVENT VIEWER ואני מקבל גם EVENT LOG ,The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D. An error was detected on device \Device\Harddisk3\D during a paging operation. 11 בינואר 2011 בשעה 20:21 #39964 shon1חבר כרגע המחשב תקין, אך מה אתם מציעים לעשות? (יש לי כבר גיבויים לכל החומר) תודה מראש מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר