פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › עזרה דחופה This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 2 months by בני. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 10 באפריל 2009 בשעה 00:06 #19019 בניחבר התקנתי את אינטרנט אקספלורר 8 והוא לא עובד לי בכלל, (כרגע אני עובד עם כרום) ואין אפשרות להסיר אותו ב "הוספה/ הסרה של תוכניות". אני מבקש לדעת מה אני צריך לעשות כדיי להגיע לגירסה הקודמת של האינטרנט אקספלורר? תודה. 10 באפריל 2009 בשעה 15:06 #19034 dedi1943חבר שלום רב! הקלק ב-גוגל תוכנה בשם: remove4good אחר הורדת התוכנה- העבר למועדפים(תצטרך אותה בעתיד)-(תוכנה מצויינת) פתח את התוכנה והרץ באופן ידני מה שאתה רוצה למחוק- זהירות לא ללחוץ על משהו אחר. הגבר את הרמקולים אצלך- לכשתראה את התוכנה בה אתה מעונין למחוק סמן אותה ולחץ על unistal התוכנה תמחק את מה שאתה מעונין למחוק ועוד תשמיע זאת ב-קול. דרך אגב התוכנה היא חינמית. בהצלחה *הערה כתוב כאן האם הצלחת למחוק?! 13 באפריל 2009 בשעה 10:22 #19168 בניחבר תודה ביצעת פירמוט לכונן כך שזה כבר לא רלוונטי.. ושוב….. תודה בכל מקרה… מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר